Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün akşam 9-9.30 gibi kardeşim geldi. Boş gelmemiş tabiki. Yine niyetlenirim düşüncesiyle 2 dilim baklava yemiş bulundum.
O nedenle hiç kilodan bahsedesim gelmiyor. Takıldım kaldım 81 lere 😒 neyse, kaçacak yerim yok.
81.4 kg ile yine +800 grdayım. Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28 She-Raa She-Raa
Cumaya eksilerle gelirsin canim🤗

Dün akşam 9-9.30 gibi kardeşim geldi. Boş gelmemiş tabiki. Yine niyetlenirim düşüncesiyle 2 dilim baklava yemiş bulundum.
O nedenle hiç kilodan bahsedesim gelmiyor. Takıldım kaldım 81 lere 😒 neyse, kaçacak yerim yok.
Cuma gününe kadar eksiyi bulursun üzülmek yok.

üzülme canım cumaya çok var bugünden itibaren dikkat edersen cumaya eksi gelmemen imkansız güveniyorum ben sana hadi toparlan bakalım :KK60:

Eklentiler

• IMG_20220404_162824.webp
    IMG_20220404_162824.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 32
Telefonu şarja takayım o ara çocuğun odasını toplayayim erenmothers erenmothers hazır gaz gelmişken halledeyim o işi
Kolay gelsin canommmm 😍😍bende yarın izinliyim Off günüm ☺️ hazır oruç tutmuyorken yarın girişeceğim bütün odalara çarşamba Allah nasip ederse niyetli olurum 😍😍😍

Back
X