• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cordelia Cordelia amber johnny davası bu hafta bitiyormuş karar hemen olmayacakmiş juri belirleyecekmiş sonucu bende çok merak ediyorum sence kim kazanacak mahkemeyi..
Johnny olabilir. İkisi de şiddet uygulamış uyuşturucu içmiş. Amber johnny i delirtmiş gibi geldi bana. Amber in şiddet uyguladığı %100 zaten kabul etti. Johnny nin %50 gibi... tam ikna olmadım.

Johnny olabilir. İkisi de şiddet uygulamış uyuşturucu içmiş. Amber johnny i delirtmiş gibi geldi bana. Amber in şiddet uyguladığı %100 zaten kabul etti. Johnny nin %50 gibi... tam ikna olmadım.
bencede ama merak ediyorum sonucunu.:)

Tamam kaptanim hayirli olsun değişimler🥰🥰

L u c i a L u c i a kirmizi takima gecti
dolunaydagel dolunaydagel mavi takima gecti

pastelfit pastelfit kaptanim bilgin olsun🥰
Tamam canım🥰
Hoşgeldin canım dolunaydagel dolunaydagel
23 Mayıs menüm

Kahvaltı:9.30
2yumurta
Kk tulum peynir
Kk süzme peynir
4 zeytin

Aksam:17.00
4 yk bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
Yoğurt

Su:2 litre
Spor:17674 adımEki Görüntüle 3071526
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım 🥰adımların çok iyi🧿🧿🧿
aaaaa pastelfit pastelfit :işsiz: hoscakal gidiyorum ben

sara_28 sara_28 😚
Güle güle canım, yolun açık olsun😍

💙💙💙MAVİ ÇEKİRGE TAKIMI💙💙💙
Pazartesi kaptanlar etabını maalesef kaybettim ve değişim oldu. L u c i a L u c i a kırmızı takıma gitti , dolunaydagel dolunaydagel bize geldi. Şimdi Cuma’ya kadar güzel bir şekilde hep beraber yolumuza devam edelim. Yaz rehavetine kapılmayalım, yediğimize içtiğimize sporumuza özen gösterelim. Maalesef kilo almak çok kolay, vermek ise çok çok zor. Bunu artık hepimiz biliyoruz, o yüzden bırakmayalım, birbirimizi itekleyelim, silkeleyelim,uyaralım,yardımcı olalım. Hep birlikte başarabiliriz💪
Cherry Mom Cherry Mom
Hallederiz Hallederiz
sandriyon sandriyon
Kinoalihatun Kinoalihatun
_ASTRAL_ _ASTRAL_
dolunaydagel dolunaydagel
ummhnisa ummhnisa
erenmothers erenmothers
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. Ben çok hasta ve çok sinirliyim 🤬 hayatımda bu kadar uzun süre, böyle pislik bir hastalığa yakalanmamıştım. Hadi kendimi geçtim, çocuğumda da gram düzelme yok. Dün başladım ilaçlarıma. Çocuk için de bitkisel takviyelerle oyalanıp daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum artık. Ne yapalım, gerekiyorsa o da başlasın antibiyotik tedavisine… adımlarımı fotoğraflıyorum, toplu olarak yazacağım. Bugünde hastanelerde geçecek, mazur görün emi.
Allah şifa versin canım 😔

Back
X