• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kırmızı takım tartı sonrası rehavetiyle yine de çok abartmayın oldu mu guzularım benim. Takımları da seçtiğimize göre ben evdeki kuzuları doyurmaya kaçıyorum. Herkese iyi akşamlar 😘😘😘
Iyi aksamlar kaptanim kolay gelsin ♥️

Sabah sabah moralim bozuldu tartıyı görünce o kadar dikkat ediyorum yok gitmeyince gitmiyor ödemlerden gına geldi günde 3.5 litre su içiyorum daha ne yapayım regl oldum ödemlerim gider diye düşündüm gitmediği gibi artısı oldu offff offf 😔😔😔😔😔
Bende çok ödemliyim canımhavalar ısındı şişmeye başladım gece uyumadan2 yk ev yogurdu yiyordum o bana iyi geliyordu 🥴

Bu hafta katılmasam daha iyi kaptanım
Hem ben düzelemedim hemde emre yine ateşlendi 😔😔ne olacağımız belli değil

Yok kuzum gün içinde yine biraz daha iyiyim ama akşam oldumu kolumu kaldıracak halim yok ana oğul yatıyoruz yatakta 😔
Geçmiş olsun Emre ye ve sana güzelimm 😘😔

Bu hafta katılmasam daha iyi kaptanım
Hem ben düzelemedim hemde emre yine ateşlendi 😔😔ne olacağımız belli değil

Yok kuzum gün içinde yine biraz daha iyiyim ama akşam oldumu kolumu kaldıracak halim yok ana oğul yatıyoruz yatakta 😔
Tamam canim cok gecmis olsun atesi düşer inşallah 😔😔

O zaman kırmızı sana şans getirsin gerçi pek ihtiyacın yok maşallah fıstık gibi hatunsun

Merhaba canım benim ilk haftamdı ve beklediğim birşey değildi açıkcası kırmızı kaptan olmak. Şimdiden takım enerjisi çok iyi bu haftayı hep beraber bomba gibi geçireceğiz inanıyorum
Canimmm ağzın bal yesin (ama kilo yapmasın amin)🤩🤩

Masterfitte değilim yavrum yine adim aticam. Vallahi tartılmadım çok korkuyorum☹️
Ya ben öyle korka korka 2 ay tartilmadim 56 dan 59.6 ya çıktım ahaha biz istahlilar düzenli tartilmali

Kızlar geçen hafta aylık yarissak mi demiştim 20 sinde baslamistik biz kimler vardı ve ne alemdesiniz ben birazdan toplayıp atixam buraya

Back
X