Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım benim cok teşekkür ederim 💓💓
Adaptasyon sorunu gerçekten yaşamadım. cunkü aylarca ugramama rağmen dün gitmisim gibi sorgusuz sualsiz gunlugun kapılarına acan ve cok guzel karşılayan kıymetli kaptanlarım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Elhan ablam eskı arkadaslarım ve şuan yeni tanıştıgım arkadaslarım hiç gitmemişim hissiyatını verdiniz gerçekten 💓 💓 Günlüğümüzün enerjisi çok güzel maşallah 😍😍

Burcumda balık mavişim💙😉
Ben de balık burcuyum 🥰

24 Haziran cuma menüsü

Sabah 11.00

Büyük bir tabak menemen
Yarım haşhaşlı gözleme
Bir küçük dilim patatesli börek
Suzme peynir

Saat 15.30

Büyük bir bardak soğuk çikolata

Akşam 20.30

Çeyrek ekmek arası
Süzme peynir domates acı yeşil biber

Zipzip- Zipzip- S sulisim

Afiyet olsun balım 😘

Kahvaltı 11 3o
2 haşlanmış yumurta
1ınce dılım beyaz peynır
Lor peynir
5 zeytin
Salata domates salatalık
Közlenmiş 4 tane yeşil 1tane kırmızı biber
1 avuç fıstık
1 ck tahinpekmez

Ara az sutle neskafe, 1 bardak peynır altı suyu

Akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
2 kasık ıspanak yemeği
Salata cacık

2,5lt su
Eki Görüntüle 3089016 @zipzip Cordelia Cordelia
Kaptancım afiyet olsun 😘
Zipzip- Zipzip- olcak etiket 😉

Canım benim cok teşekkür ederim 💓💓
Adaptasyon sorunu gerçekten yaşamadım. cunkü aylarca ugramama rağmen dün gitmisim gibi sorgusuz sualsiz gunlugun kapılarına acan ve cok guzel karşılayan kıymetli kaptanlarım Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Elhan ablam eskı arkadaslarım ve şuan yeni tanıştıgım arkadaslarım hiç gitmemişim hissiyatını verdiniz gerçekten 💓 💓 Günlüğümüzün enerjisi çok güzel maşallah 😍😍

Burcumda balık mavişim💙😉
Harikasın canım 😍😘hoşgeldin tekrar

Cordelia Cordelia
24 Haziran Cuma
Adım 8566
962F7310-7A9A-4AC7-9F86-E89BDE1F12AD.webp

Bakmadım henüz canım doktora gidip ondan sonra bakacağım duruma göre. Bu ara genelde evdeyim okulum yeni bitti canım. Genelde evde yiyorum
Tamam ;)
Hayırlı olsun tebrikler :KK9: :KK200:
Evdeyse daha kolay aslında öğlen yemeği eklemek canım , evde pişen yemekten öğlen de akşam da yiyebilirsin 😘
Düşük hacimli ve doyurmayacak ķilo alabileceğin mısır gevrekleri var ,doyana kadar sütle yiyebilirsin haftada 2-3 sabahları 😍

Back
X