yaaaa çok teşekkür ederim inşallah, çevremde hiç kilo vermek isteyen yok, arkadaş grubumu bulmuş gibiyimİnşallah yine güzel eksiler görürsün canim❤
Gecmis olsun canim
❤❤❤
Selam canim❤
❤❤
Hosgeldin canim aramıza insallah hedefine birlikte ulaşiriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa çok teşekkür ederim inşallah, çevremde hiç kilo vermek isteyen yok, arkadaş grubumu bulmuş gibiyimİnşallah yine güzel eksiler görürsün canim❤
Gecmis olsun canim
❤❤❤
Selam canim❤
❤❤
Günaydın masterfittin kızlarıYürüyüşümü yaptım limonlu sodamı içip duşa giricem ..
MavişlerimHedef60kgolmak @19Temmuzda69um
North River @Kinoalihatun tartıya son 2 gün ..sizden ricam bu iki gün 0 kaçamaklı karbonhidratsız gecsın.. miktar olarak az bile olsa tatlı hamuişi olmasın. inanın küçük miktarlar bile ödem oluşmasına tartının oynamasını etkılıyor.
Söz cuma günü hepinize İskender üstünede künefe ısmarlıycam![]()

bozaya dön
zerofit yeterli benceBayyıldım bebeğim fitçaklıtmoka da olabilir ama ç ve ı kabul etmiyordu napsakfitchoklitmocha
Zerocheesecake
Zerofitcheesecake
Teşekkürler tatlım :)zerofit yeterli bence
Afiyet olsun canim
Hayirli olsun canimben sey simdi arac aldikta kem kum kusbasili pide yedim ama aksam yemek yemeyecegim soz valla
Valla dizeli satip ,benzinli tupluye gectik . Ise de gidip geliyor esim aylik 2500 mazot parasi cocuklara harcarim ona verecegimeAfiyet olsun canim
Hayirli olsun canim![]()
Kesinlikle dogru yerdesinyaaaa çok teşekkür ederim inşallah, çevremde hiç kilo vermek isteyen yok, arkadaş grubumu bulmuş gibiyim![]()
Haklisin canim iyi yapmissinizValla dizeli satip ,benzinli tupluye gectik . Ise de gidip geliyor esim aylik 2500 mazot parasi cocuklara harcarim ona verecegime
fitmanFitwoman
Fitizim
Fitfat
Hiçbiri iyi degil
5400 adım da çok iyi bence 3 km gibi değil mii:)5442
1 haftadır cok az adim atıyorum![]()
Normalde ortalama 13.000 adım atıyordum5400 adım da çok iyi bence 3 km gibi değil mii:)
Normalde ortalama 13.000 adım atıyordum
Son bir haftada 8.000 e dustum![]()
Alışırsin zamanla canimÇok iyi ben de böyle bir performans gösteririm inşallah bugün başlıcam![]()
Sıkıldık ya5442
1 haftadır cok az adim atıyorum![]()
Ben sıkılmadım aslinda canim da hava sartlari ve ev değişikligi etkilediSıkıldık ya![]()
Gecmis olsun![]()
Sağolun kizlarİnşallah yine güzel eksiler görürsün canim❤
Gecmis olsun canim
❤❤❤
Selam canim❤
❤❤