- 11 Şubat 2022
- 757
- 4.061
- 28
evet ya hemen şiştim neyse sabaha gitmiş olurŞişmeye gelince ne kolay şişiyoruz yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya hemen şiştim neyse sabaha gitmiş olurŞişmeye gelince ne kolay şişiyoruz yaa![]()
Cnm arkadaşım takıl bana hayatını yaşa
Kolay gelsin canımKızlar yüzme kursuna yazıldım ilerletmek istiyorum tatile kadar şimdilik 3 ders aldım akşam 5 gibi gıdıcem gitmeden yemegi yapıp evleri toparlamam lazım ..vakit bulunca burdayım inşallah![]()
Evet, 1 yas ve 3 yasa yakınGünaydın canım kucukmu çocuklar senin
Kalp kalp kalpCanımsın yayürüyüş üstüne nasıl da iyi gider şimdi hararetimi alır
![]()
Hazır bileGünaydın canım
Ben kahve içücüümmmm![]()
Çok iyi yapmışsın cnm aman boş bırakmıyalim etraf kötü sıra ile nobetimizi tutalımsenden sonra da @B O Z A almış nöbeti süper olmuş çayı da koymuş yerlere de bı paspas ataymis daha iyi olurmuş
![]()
Cok severimellerine saglik
Eline saglik. Butun insanlar bir takimda dimi? Baska yarisan var mi bu liste disinda?43. ETAP MASTERFİT YARIŞMASI
Yeni etabımıza başlıyoruz. Bu hafta tek takım olarak kilo ve spor birincisi seçeceğiz. Cumadan itibaren menülerinizi eksiksiz bildiriniz. Perşembe Cuma hariç 8.000 adım zorunluluğu vardır.
Menülerepastelfit sporlara
Fitt_anne etiketlenmelidir.
Listede ismi olmayan bildirsin lütfen.
Herkese bol eksiler![]()
![]()
Fitt_anne SARI
pastelfit MASTERFİT
@sara_28 MASTERFİT L u c i a MASTERFİT
@zeyneppk MASTERFİT @B O Z A MASTERFİT @karamelllim MASTERFİT @succulentaski MASTERFİT @DeryaOnDiet MASTERFİT @gezegenfeza MASTERFİT
Bulgur yedim ya beni direk şişiriyor artı cıktımbugün hemen onu yok etmem lazım
Sana da canım zıpzıpımSelam kizlar mutlu hafta sonları![]()
![]()
Evet isteğimi onla bastırayım dedim neyse boş bir şişlik bugün telafi ederizEvet, 1 yas ve 3 yasa yakın
Kalp kalp kalp
Hazır bile
Bi dahakine insaallah
Eline saglik. Butun insanlar bir takimda dimi? Baska yarisan var mi bu liste disinda?
Ben de bulgurdan arti ciktim . Naapak bulgur da mı yemeyek
biber dolmasi yemistim ben.
Bal0ncuk afiyet olsun
![]()
Evet.Evet isteğimi onla bastırayım dedim neyse boş bir şişlik bugün telafi ederiz
Eline sağlık beybiiiiEvet, 1 yas ve 3 yasa yakın
Kalp kalp kalp
Hazır bile
Bi dahakine insaallah
Eline saglik. Butun insanlar bir takimda dimi? Baska yarisan var mi bu liste disinda?
Bal0ncuk afiyet olsun
![]()
Afiyet olsun kanki.Eline sağlık beybiiii![]()
Aynen giderevet ya hemen şiştim neyse sabaha gitmiş olur![]()
Bulgursuz olur mu yaaaEvet, 1 yas ve 3 yasa yakın
Kalp kalp kalp
Hazır bile
Bi dahakine insaallah
Bal0ncuk afiyet olsun
![]()
Merhaba canımSelam kizlar mutlu hafta sonları![]()
![]()
Sagol.Afiyet olsunAynen gider
Bulgursuz olur mu yaaaben de haftaiçi kısır yemiştim
Tek takım, başka yarışan yok canım.
Merhaba canım![]()
Cok iyi olurCnm arkadaşım takıl bana hayatını yaşaBacım ayın 15 başladım 1 ayda muhtemelen 9kilo vermiş olucam
İşin sırrı aralıklı oruç ve masterfit yarışıvallahi çok kolay bıkkınlık gelmeden kilo veriyorum.
Bana deki cekirgen olucam ne dersen yapicam senin işte ozaman bütün bilgim tecrübemle zayiflatirim senibedava koçluk programı daha ne olsun
![]()
Hello cordişHellooooo![]()