- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yüklü bir gemi geçmiş sadeceBiz kapattık sandikta ne oldu aciliverdi birden ne oldugumu şaşırdım![]()
Iyi gecelerİyi geceler yavrular ben kaçar yatmam lazım![]()
Amin dileğimPek güzelmis ismi adıyla yasasın güzellik
Geldim gibi inşallah.cok istiyorum.Canım kaptanım geldinmi yoksa artık
Ah beybisi Rabbım yardım etsin kolay gelsin hayırlı sonuclansin ömürlük olsun insallah![]()
Sağolasın canım adını Miray koyduk
Amin canım teşekkür ederim
Amin canım teşekkür ederim
İyi geceler fitkaptanımİyi geceler tatlışlar![]()
Hep beraber canım inşallahCok haklisin canim, izindeyiz![]()
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kolay gelsin16.08.2022 menum
Sabah: klasik.peynirli omlet 3 5 salatalık 3 zeytin
Öğlen: az mantı salata
Aksam: şeftali 2 ısırık tost
İyi yürüdüm düğün var bizimde anneme tunik baktık kapalı ve o kadar tesettür içinde bisey beğenmedik belim ağrıyor adim da bunun şerefine gelsin
12021 adım daha da atmam birkismi da yoktur wnde akıllı saat yok tel yanımdayken bu kadar
pastelfit
Fitt_anne
Zipzip-
Cordelia
Bu haftasonu benimde kuzen düğünü var ve heyecan stress mutluluk hüzün hepsi karışıkhllgkchl Rabbım herkese hayırlı yuvalar nasip etsin iyilerle karşılaştırsın
İyi geceler canımİyi geceler yavrular ben kaçar yatmam lazım![]()
Yok iyiyim, arada yağlı kahve içiyorum, henüz katı diyet modunda deyilim, tam girersem kabızlık oluyorKabızlık probleminmi var arkadaşım
Afiyet olsun canım16.08.2022 menüm
Sabah
Bir muz
Bir bardak kefir
Öğle
Beş tane et köfte
Salata
Ayran
Akşam
Bir tabak etli sebze yemeği
Ayran
Su 3 litre spor 5330 adım
pastelfit
Fitt_anne
Eki Görüntüle 3114659
İyi gecelerMenülerimi yazdığımı göre uyuyabilirim iyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Tartıldım, - 400 ve cumaya göre hâlâ + 400Tartildinmi sabah eksiye düşmüş müsün
Canım bende de hep kabızlık var. Bugün ilk defa kahvaltıda ve akşam yoğurtlu kabak yedim. 3 saatte 2 kere wc ye çıktımYok iyiyim, arada yağlı kahve içiyorum, henüz katı diyet modunda deyilim, tam girersem kabızlık oluyor