Yaptırmaya 2 bine yakın fiyat çıkınca eşim yaptırmadi. Aldık şimdi dün geldi, kullanmaya başladım çok şükürÇok kötu olmuş ya inşallah en kısa zamanda alabilirsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırmaya 2 bine yakın fiyat çıkınca eşim yaptırmadi. Aldık şimdi dün geldi, kullanmaya başladım çok şükürÇok kötu olmuş ya inşallah en kısa zamanda alabilirsin cnm
48 yaşındayımtorunlar mıyaşınız kac
Geçmiş olsun canım, benim oğlanda küçükken 3 sefer başıma geldi, sünnet olduktan sonra kurtardıkKızlar günaydın, bu sabah uyandık oğlan çok ağlıyordu. Kalktık bezini aldım bezinde kan gördüm. Doktora gittim hemen. Pipi ucu iltihabı olmuş yavrum ya. Farketmemişim. İlerlemiş bayağı. Bugün biraz yorgun ve üzgünüm. Yemek olayını patlatmam umarım![]()
Hmmm bizimki sünnetten sonra düzelmişti. Ordan bir miktar alıp tahlile gonderdiklerinde büyük tuvaletinden bulaştığını öğrendik.Pipin mi var derdin var işte. Sebebi hijyen bence. İyi temizlemek lazımmış. Sünnet de olmuştu o yüzden ben dikkat etmiyordum sanırım. Yine de derisini gerdirip temizlemek lazımmış. Erkek çocuğu problemleri![]()
Hmmm bizimki sünnetten sonra düzelmişti. Ordan bir miktar alıp tahlile gonderdiklerinde büyük tuvaletinden bulaştığını öğrendikPipin mi var derdin var işte. Sebebi hijyen bence. İyi temizlemek lazımmış. Sünnet de olmuştu o yüzden ben dikkat etmiyordum sanırım. Yine de derisini gerdirip temizlemek lazımmış. Erkek çocuğu problemleri![]()
Ektra yorgun ve uykusuzGünaydın nasılsınız![]()
Hmmm bizimki sünnetten sonra düzelmişti. Ordan bir miktar alıp tahlile gonderdiklerinde büyük tuvaletinden bulaştığını öğrendik
Ektra yorgun ve uykusuz![]()
Geçmiş olsun canım. Sünnetten önce oluyor da sünnetliyken olmasına şaşırdım. Banyo yaptırırken mutlaka ileri geri yapmalısın.Pipin mi var derdin var işte. Sebebi hijyen bence. İyi temizlemek lazımmış. Sünnet de olmuştu o yüzden ben dikkat etmiyordum sanırım. Yine de derisini gerdirip temizlemek lazımmış. Erkek çocuğu problemleri![]()
5 miGünaydın canım katılmıyorum çok sıcak evde 5 kedi. Bir türlü diyet moduna geçemedim.Zipzip- bi el at bana.
![]()
Günaydın canımGünaydın nasılsınız![]()
Amin canım sağolasınBaşınız sağolsun canımAllah rahmet etsin
Dana yüreğini kuşbaşı doğrayıp haşlıyorum canım sebzeler soteleyebilirsin ama ben bu sefer sadece haşlama yedim çok lezzetli oluyorYürek haşlama mı? Hiç yemedim kesin çok severimafiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım güzel menü![]()
Afiyet olsun canimBuyrun kızlar
Günaydın pastelfitimGünaydııın
Geçmiş olsun canım. Sünnetten önce oluyor da sünnetliyken olmasına şaşırdım. Banyo yaptırırken mutlaka ileri geri yapmalısın.
5 mioyyyy kolay gelsin fitkaptanım
Günaydın canım![]()
Ben de her türlü sakatat severim fakat çok yerim diye almıyorum. İştah kontrolsüzlüğü var bendeDana yüreğini kuşbaşı doğrayıp haşlıyorum canım sebzeler soteleyebilirsin ama ben bu sefer sadece haşlama yedim çok lezzetli oluyor
Merhaba kaptanımGünaydın pastelfitim![]()
Güle güle kullan inşallah uzun ömürlü olurYaptırmaya 2 bine yakın fiyat çıkınca eşim yaptırmadi. Aldık şimdi dün geldi, kullanmaya başladım çok şükür
Bende hiç birini yiyemem hatta kırmızı eti de iştahlı yemiyorum aslında kokuyor geliyorBen de her türlü sakatat severim fakat çok yerim diye almıyorum. İştah kontrolsüzlüğü var bende
Merhaba kaptanım![]()
Bende çarşambadan beri 2 misafir ağırladım. Biri yemekliydiHmmm bizimki sünnetten sonra düzelmişti. Ordan bir miktar alıp tahlile gonderdiklerinde büyük tuvaletinden bulaştığını öğrendik
Ektra yorgun ve uykusuz![]()
Teşekkür ederim 5 yıl gitsin inşallahGüle güle kullan inşallah uzun ömürlü olur![]()
Benim de 3-4 günüm kaldı hem halim yok hem de hep açımAyın 1 de tatile cikicaz inşallah önümde 11 gün var .Bu sürede 4.5 kilo verip 76 olmak istiyorum istediğim rakamı yakalayamazsam son 2 gün kabak detoksu yapicam .
Regl yaklaşırken her seferinde düzenim alt üst oluyor atlatınca irademe sahip çıkabiliyorum çok şükür.Bu ayı da atlatim sayılır 1 ay rahatim![]()
Bende hiç birini yiyemem hatta kırmızı eti de iştahlı yemiyorum aslında kokuyor geliyor
Misafir yorgunluk gerçekten, neyse atlatmışsın canımBende çarşambadan beri 2 misafir ağırladım. Biri yemekliydiepey yorgunum