Geçti sanırım bu sefer, dünden beri hiç kulağım demediKulakla ilgili sorun devam ediyor galiba
Allah şifa versin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçti sanırım bu sefer, dünden beri hiç kulağım demediKulakla ilgili sorun devam ediyor galiba
Allah şifa versin![]()
Aşkitom nerelerdesin nasılsınCanım ekürim emekliymişim gibi gelmiyor henüz okullar açılsın arkadaşların idare , program , öğrenci şikayetlerini duyunca anlarım sanırım. Yaz tatili bitti bitiyor. Evin kazı çalışmaları sona erdi ama define falan bulamadıkdogal gaz tesisatı doseyelim bari dedik. Üzerine de seramikler çok güzel oldu. Sildikce silesim geliyor.
Ruhum isaura çalışmazsam mutlu olamıyorum. Bu arada bayağı kilo aldım olsun önümüz Eylül havalar serinleyecek ben düşerim yollara bol bol yürürüm. Ne çok konuştum ama var ya buraları arkadaşları seni çok özledim.
![]()
İnşallah canımHayırlı sabahlar kızlar
Hastamıza bugün biyopsi yapılıyor, inşallah iyi haberler gelir, moralimiz düzelir
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar![]()
Boş ver sen onları hocam emekliliğin tadını çıkar bence düşünme bile hiç evdesin artık kafanı dinle yeter.Canım ekürim emekliymişim gibi gelmiyor henüz okullar açılsın arkadaşların idare , program , öğrenci şikayetlerini duyunca anlarım sanırım. Yaz tatili bitti bitiyor. Evin kazı çalışmaları sona erdi ama define falan bulamadıkdogal gaz tesisatı doseyelim bari dedik. Üzerine de seramikler çok güzel oldu. Sildikce silesim geliyor.
Ruhum isaura çalışmazsam mutlu olamıyorum. Bu arada bayağı kilo aldım olsun önümüz Eylül havalar serinleyecek ben düşerim yollara bol bol yürürüm. Ne çok konuştum ama var ya buraları arkadaşları seni çok özledim.
![]()
8.takimda bulundun mu ablacim daha öncePro üye yazan yerin altında ikon var 8.takım zayıflama diyor yenimi oldu buda,herkeste var 6.takımda yazıyor hatta.
Yok kuzum hiç öyle bir durum olmadı,,sadece toplu mesajlarda gelirdi sadece.8.takimda bulundun mu ablacim daha önce
Ben 6.takimdayken bize karinca vermislerdi 6.takimin sembolü olarak
Sonra guncelleme ile birlikte gitmisti hatta yemek bolumundeki madalyalarda gitmisti 3 yıldır yoktu yeniden eklemisler
Pastelfitte o zamanlar benimle birlikte 6.takimda vardı baska kimsede yok sanirim karinca dikkatimi cekmedi
Sarada 10.takimin sembolunu gordum
Sende rozet var ama görünmüyor abla rozet diye bir bölüm yok profilindeYok kuzum hiç öyle bir durum olmadı,,sadece toplu mesajlarda gelirdi sadece.
Yemek bölümündeki madalyalar gitmişti zaten onu biliyorum,mesela bende sesu mu neydi onun ikonu vardı oda yok oldu sonra.
Daha önce proflde vardı seseunun rozeti,hemde avatarın aşt kısmında da vardı hiç dikkat etmedimaslında ne zaman yok oldu diye.Sende rozet var ama görünmüyor abla rozet diye bir bölüm yok profilinde
Sesu bende de vardi oda cok olmadı 1 yil felan önce gitti sanirim
Pinar rozetimde gitmis benim![]()
Askilopum benimAşkitom nerelerdesin nasılsındefine mi aradınız
![]()
Tatlım tikimiz duruyor çok şükür gitti sandım neyse ki duruyor.Daha önce proflde vardı seseunun rozeti,hemde avatarın aşt kısmında da vardı hiç dikkat etmedimaslında ne zaman yok oldu diye.
Yemek bölümünde de gitti sanırsam rozetler
Selamlar kuzum.SelamlarBu sabah döndük biz. Nasılsınız?
Hoş buldumSelamlar kuzum.hos geldiniz.
Evet tatlım artık evdeyim bunu bilmek huzur veriyor.Boş ver sen onları hocam emekliliğin tadını çıkar bence düşünme bile hiç evdesin artık kafanı dinle yeter.
Nasılsa son noktayıda koydun,çok şükür bitti işte tamamen kendine odaklan bence artık.
Şansa bak definede çıkmamış olsun salla gitsin,doğal gazın faydası süper zaten,bireyselmi aldınız öyleyse dahada iyi.
Sen yürürsün hocam bende başlayacam şu tatil dönüşü özledim yürümeyide.![]()
![]()
Harika kuzum.Hoş buldumNasılsın, emeklilik nasıl gidiyor?
![]()
FezoşummmmSağol kuzum
Son yazdığımdan sonra ancak girebildim
1 kahve içip maratona başlarım inşallah![]()
Mersindeydik. Tatil yaptık biraz, iyi geldi. Senin tatilin nasıl geçti?Harika kuzum.
Devletten aylık Allah'tan sağlık daha ne olsunsiz neredeydiniz de döndünüz
![]()