Hasta kim geçmiş olsun canım.Hayırlı sabahlar kızlar
Hastamıza bugün biyopsi yapılıyor, inşallah iyi haberler gelir, moralimiz düzelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta kim geçmiş olsun canım.Hayırlı sabahlar kızlar
Hastamıza bugün biyopsi yapılıyor, inşallah iyi haberler gelir, moralimiz düzelir
Geçmiş olsun. İnşallah temiz çıkarHayırlı sabahlar kızlar
Tekrarı nasip olsun canım.Mersindeydik. Tatil yaptık biraz, iyi geldi. Senin tatilin nasıl geçti?![]()
Tadını çıkartTekrarı nasip olsun canım.
Tatlı tuzlu güzel geçti tatil.
Benim için uzun tatil yeni başlıyor heyecanlıyım.![]()
Benimkiler %8’e girdi. Ama burda sadece bir fen lisesi var iyi puanlı , o bize uymuyor. İstanbul içine taşınamayacağım için burda devam.Askilopum benim
He yavrum define neyim çıkmadı toz toprak zengini olduk
Geldim yine sahalarasenin çocuklar noldu istediğiniz yerler geldi mi? Daha önce sorup cevabını almış olabilirim ama inan beynim o kadar dolu ki karmakarışık haldeyim.
![]()
Merhaba canım hoşgeldin iyiyizSelamlarBu sabah döndük biz. Nasılsınız?
Sekizlik dilim çok güzel tebrikler ikizlere.Benimkiler %8’e girdi. Ama burda sadece bir fen lisesi var iyi puanlı , o bize uymuyor. İstanbul içine taşınamayacağım için burda devam.
Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz![]()
Aynen çıtırım tiklerimiz önemli bize verilen en güzel hediye zatenTatlım tikimiz duruyor çok şükür gitti sandım neyse ki duruyor.tik önemli
![]()
Aynen ev oratmı başka tabi,doğal gaz almanız çok iyi olmuş,bir yerede gitseniz kapatırsın yaktığın kadar ödersin .Evet tatlım artık evdeyim bunu bilmek huzur veriyor.![]()
Doğalgaz geçen sene sadece mutfağa alabilmistik. Aparmana alınmış herkes dairesine isteğe göre bağlamış.biz de bu yıl evin diğer kısımlarına da dosettik. Klimayla idare ediyorduk. Beraber yürürüz . Tatilin inşallah keyifli gecer.
![]()
Tebrik ederim ikizleri gayet güzel puanları demek ki,hayırlısı olsun pastelcim çocukların için.Benimkiler %8’e girdi. Ama burda sadece bir fen lisesi var iyi puanlı , o bize uymuyor. İstanbul içine taşınamayacağım için burda devam.
Merhaba canım hoşgeldin iyiyiz![]()
Hosgeldin canimSelamlarBu sabah döndük biz. Nasılsınız?
Hayırlı uçuşlarınız olsun bitanemAynen çıtırım tiklerimiz önemli bize verilen en güzel hediye zaten
Aynen ev oratmı başka tabi,doğal gaz almanız çok iyi olmuş,bir yerede gitseniz kapatırsın yaktığın kadar ödersin .
Klimayla olmuor bide kapatıyon soğuyor hemen kış zamanıda.
İniallah çıtırım herşey hazır,dünde transfer işini hallettim havaalanından alıp otele götürcek,dönüştede aynısı olacak.
Shutleyide sordum kişi başı 250 telee dedi,buda 750 lira birde bekleme var havaalanıda çok sıkıntı oda.
Çok sağol çıtırım teşekkürler,hava nasıl orada şimdi kesin gene çok sıcaktır.Hayırlı uçuşlarınız olsun bitanemçok güzel bir tatil geçirin inşallah.
Selam hoş geldinmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah ben çok yoğunum hem evde hem işde
evet canım sallamış ama çok şükür ben hissetmedim. Allaha emanetizIyi aksamlar canim
İzmirde deprem olmus bugun cok sallamis sanirim gecmis olsun![]()
Selam canimmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah ben çok yoğunum hem evde hem işde
Selam canimSlm kizlar. Kilo aldim ve benim motivasyon yine yerlerde. Gun asiri kosuyorum ve hergun bisiklet. Ama diyet konusunda bir turlu irade saglayamiyirum.
Yine diyetisyen bakmaya basladim, buldum gibi birini.
Bir de sanki psikolojik olarak yiyorum gibi, online destek veren tanidiginizin seansina katildigi veya suzin, bir psikolog var mi? Yeme bozukluguma cozum bulmak istiyirum.
Hissetmemen iyi olmus canimevet canım sallamış ama çok şükür ben hissetmedim. Allaha emanetiz![]()
amin inşallahNasılsın canım soramadım. Ben de sıcaktan ve okul hazırlıkları ile bunaldım. Ama herşey düzelecek![]()
evet hiçbirini hissetmedim çok şükür. öğlenkinde dışarıdaydım zaten.
Hissetmemen iyi olmus canim