- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gidiyorsun?10 gün sonra tatile gidecem asıl tehlike orada,bakalım ne olacak![]()
Çok ilginç sonra nasıl alıştı kuma?Günaydın kaptanim
Psikolojik olabilir canim yerini yadiryamistir
Bizim kedi gecen sene koye ilk geldiginde yataklara yapti
derdi bizim kokumuzmus ,bizim olmayan yataklara yapmisti
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim![]()
Kaptanım da gelmişÇok ilginç sonra nasıl alıştı kuma?
Aynen öyle çok güzelŞu güzelliğe bak tam ısırmalık yemelik![]()
İyiyim canım mecbur geleceğim 80 i gördüm bugün.Kaptanım da gelmişNasılsın?
Misafirlerini uğurla da sonra beraber hallederiz kaptanımİyiyim canım mecbur geleceğim 80 i gördüm bugün.Yurtdışından misafir var. Diyetle bir ilgisi yok ama ben bir türlü motive olamıyorum.
İnşallah bitanemMisafirlerini uğurla da sonra beraber hallederiz kaptanım![]()
Cnm çok tşk ediyorumYukardan nickinize tıklayın hesap detaylarına girin oradan yapıp kaydet diyeceksiniz.
Rica ederim ne demekCnm çok tşk ediyorum![]()
Çok tşk ediyorummmFormu doldurmanız önemli degil o zaman kisaca kendinizi tanıtabilirsiniz
Profil resminin yaninda hesap detaylarina girerek boy ve kilo yazarsaniz gostergeler eklenecektir![]()
Selam canim 1100gr artiyim45. Etap Masterfit
Hanımlar iyi akşamlarYarın büyük gün, bakalım ne eksiler gelecek. Tartılarımızı nikli ve fotoğraflı atmayı unutmayalım
Masterfit 45. Etap 26Ağus. CUMA @Tutku44 83,1 pastelfit
56,1 @Aijoo (busra ytez) 78,9 @B O Z A 70,8 @succulentaski] 59,6 DeryaOnDiet
72,8 @gezegenfeza 79,5 @sara_28 89,5
Hoşgeldin canımÇok tşk ediyorummm![]()
Mrblar cnm hoşbuldumHoşgeldin canım![]()
İnşallah canım yaaaZamanla degiştiklerini göreceksin tatlım. Bizi es geçen ergenlik yeni nesle bayağı çektiriyor.![]()
Evet iyi çok şükür.Bizim gelmemize sıcak olsunda çıtırım güneşin keyfini alalım en azından .
Bu güzel oldu yeni nickin
Gene iyi bir puan değilmi.
Orada teknik Anadolu lisesi yok mu canım? Ayy bu okul sistemi bu tuhaf ya.
Yadırgamış canım, inşallah oraya alışır.Günaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri
Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadıpastelfit @Elhan @gezegenfeza @Zipzip-
Bu hangisi, evde kaç kedi var şimdi. Foto atar mısın
Tebrik ederim canım
Tamam canımSelam canim 1100gr artiyim
Bugunku kilom: 73,9
Takimlara ekleme lutfen beni. Bu aralar gureneyecegim.
72,6 bu sabahki kilon mu canım, kilo yarışı listesine yazayım seni istersen.Mrblar cnm hoşbuldum![]()
Bi turlu su 70leri geride birakamiyorum canim yaDeryosum enerji açıği oluşturmaya bak tatlım.. irade saglayamiyorum dediğin için sağlanmıyor niye sen gayet de iradeli bir hatunsunparani sağlıklı yiyeceklere harca diyetisyene verme beni dinle sen
![]()