• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar en iyisi bildirim yapayım. Evde olursam resim atarım yarın...
Cuma 80.1 kg.
Beni de alın listeye. Bugün cuma imiş yeni farkettim. Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Yakında eski aktif halimize de döneriz inşallah.sporlari özledim.❤️
Baslangicin hayirli olsun kaptanim ♥️

ağız içinde kist oluştu kızlar. o alınıp biyopsiye gidecek.
Geçmiş olsun canım🙏
Tmmdır cnm bunları günlük yapıyoruz dimi buraya bildiriyoruz yani
Evet her akşam yediklerini yazıyorsun. Attığın adımı, varsa yaptığın sporu. O günün tarihini yazarak beni ve Tutku44 Tutku44 ü etiketliyorsun. Zamanla alışırsın🥰
Canım beyaz profilimde resmi olan en sonu sahiplendirdik. Gerçi adam tuvaletini yaptı diye geri verecekti şimdi vazgeçti 😔 Eki Görüntüle 3123691 Eki Görüntüle 3123692 Eki Görüntüle 3123693 son 4 kaldı kolaj olan. Tek olanları sahiplendirdik.
Yaa çok tatlılar 😍
Cuma 80.1 kg.
Beni de alın listeye. Bugün cuma imiş yeni farkettim. Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Tabi canım ekliyorum. Evet acilen silkelenmeliyiz🙈
ben bu sabah tartıldım ama göndermeyi unuttum iyimi iş yerinde çok yoğunum başımı kaşıyacak fırsatım yok desem yalan olmaz hemen gönderiyorum tartı sonucumu
Ben de unuttum🙈sabah çektim. Öğleden sonra attım.
Geçen cuma günü : 89.5 kğ
Bugün : 88.4 kğ
Fark : - 1.1 kğ

pastelfit pastelfit Tutku44 Tutku44

Eki Görüntüle 3123706
Harikasın canım tebrik ederim 😍

Haftaya eksiye dusersin pastelfitim ♥️
Kaptanım, her 10 kiloluk dilimde mutlaka bir yerde takılıyorum. Tabi ki psikolojik, bıraktığım için. Şimdi de 56-57 aralığında takıldım kaldım. Ama çok yorgunum, okul açılsın asılıcam yine, 12 Eylül bekle beniiiii😂

45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız🥰
🥇🥇🥇@sara28 🏆🏆🏆tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın 👏👏👏
🥈🥈🥈 Amine Busra Amine Busra 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın 👏👏👏
🥉🥉🥉 Tutku44 Tutku44 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin🏆🏆🏆

Masterfit 45. Etap26Ağus.2Eylül.fark
CUMACUMAyüzde
Tutku44 Tutku44 83,182,60,60
pastelfit pastelfit 56,156,7-1,06
Amine Busra Amine Busra (busra ytez)78,978,30,76
@B O Z A70,8izinli
succulentaski succulentaski 59,6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 72,873,9-1,51
@gezegenfeza79,5izinli
sara_28 sara_28 89,588,41,22

Son düzenleme:
Guzel eksi tebrik ederim canim ♥️
teşekkür ederim canım :KK200:
Geçmiş olsun canım🙏

Evet her akşam yediklerini yazıyorsun. Attığın adımı, varsa yaptığın sporu. O günün tarihini yazarak beni ve Tutku44 Tutku44 ü etiketliyorsun. Zamanla alışırsın🥰

Yaa çok tatlılar 😍

Tabi canım ekliyorum. Evet acilen silkelenmeliyiz🙈

Ben de unuttum🙈sabah çektim. Öğleden sonra attım.

Harikasın canım tebrik ederim 😍
teşekkür ederim canım :KK200:

Günaydın 🌼🌼🌼
Herşeye rağmen eksi gelebildim demekki yapabilirim devamında😌
Tabi ki yapabilirsin🤩🤩🤩
45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız🥰
🥇🥇🥇@sara28 🏆🏆🏆tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın 👏👏👏
🥈🥈🥈 Amine Busra Amine Busra 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın 👏👏👏
🥉🥉🥉 Tutku44 Tutku44 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin🏆🏆🏆

Masterfit 45. Etap26Ağus.2Eylül.fark
CUMACUMAyüzde
Tutku44 Tutku44 83,182,60,60
pastelfit pastelfit 56,156,7-1,06
Amine Busra Amine Busra (busra ytez)78,978,30,76
@B O Z A70,8izinli
succulentaski succulentaski 59,6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 72,873,9-1,51
@gezegenfeza79,5izinli
sara_28 sara_28 89,588,41,22

eline emeğine sağlık canım
hala grubun en fazla kilosu olan benim :KK51:
Canım gönderiyi güncelledim🤩🤩🤩

46. Etap Masterfit
Hanımlar🥰kader arkadaşlarım😍hala burdayız çünkü hala kilo vermek formda olmak istiyoruz. Biliyoruz ki bunun tek çaresi MASTERFİT🤩 Hadi o zaman şu yaz rehavetini atalım, birbirimizi gaza getirelim eskisi gibi😍
Menü ve sporlar için pastelfit pastelfit ve Tutku44 Tutku44 etiketlemeyi unutmayın. Tarih de eklerseniz.süper olur:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Masterfit 46. Etap2Eylül.
CUMA
Tutku44 Tutku44 82,6
Cordelia Cordelia 80,1
icecreamm icecreamm 72,6
pastelfit pastelfit 56,7
Amine Busra Amine Busra (busra ytez)78,3
sara_28 sara_28 88,4

Cuma 80.1 kg.
Tatlım kilon 80 mi 66 mi :KK57:

Back
X