Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ağız içinde kist oluştu kızlar. o alınıp biyopsiye gidecek.
Geçmiş olsun canım🙏
Tmmdır cnm bunları günlük yapıyoruz dimi buraya bildiriyoruz yani
Evet her akşam yediklerini yazıyorsun. Attığın adımı, varsa yaptığın sporu. O günün tarihini yazarak beni ve Tutku44 Tutku44 ü etiketliyorsun. Zamanla alışırsın🥰
Canım beyaz profilimde resmi olan en sonu sahiplendirdik. Gerçi adam tuvaletini yaptı diye geri verecekti şimdi vazgeçti 😔 Eki Görüntüle 3123691 Eki Görüntüle 3123692 Eki Görüntüle 3123693 son 4 kaldı kolaj olan. Tek olanları sahiplendirdik.
Yaa çok tatlılar 😍
Kızlar en iyisi bildirim yapayım. Evde olursam resim atarım yarın...
Cuma 80.1 kg.
Beni de alın listeye. Bugün cuma imiş yeni farkettim. Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Yakında eski aktif halimize de döneriz inşallah.sporlari özledim.❤️
Tabi canım ekliyorum. Evet acilen silkelenmeliyiz🙈
ben bu sabah tartıldım ama göndermeyi unuttum iyimi iş yerinde çok yoğunum başımı kaşıyacak fırsatım yok desem yalan olmaz hemen gönderiyorum tartı sonucumu
Ben de unuttum🙈sabah çektim. Öğleden sonra attım.
Geçen cuma günü : 89.5 kğ
Bugün : 88.4 kğ
Fark : - 1.1 kğ

pastelfit pastelfit Tutku44 Tutku44

Eki Görüntüle 3123706
Harikasın canım tebrik ederim 😍

Haftaya eksiye dusersin pastelfitim ♥️
Kaptanım, her 10 kiloluk dilimde mutlaka bir yerde takılıyorum. Tabi ki psikolojik, bıraktığım için. Şimdi de 56-57 aralığında takıldım kaldım. Ama çok yorgunum, okul açılsın asılıcam yine, 12 Eylül bekle beniiiii😂

45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız🥰
🥇🥇🥇@sara28 🏆🏆🏆tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın 👏👏👏
🥈🥈🥈 Amine Busra Amine Busra 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın 👏👏👏
🥉🥉🥉 Tutku44 Tutku44 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin🏆🏆🏆

Masterfit 45. Etap26Ağus.2Eylül.fark
CUMACUMAyüzde
Tutku44 Tutku44 83,182,60,60
pastelfit pastelfit 56,156,7-1,06
Amine Busra Amine Busra (busra ytez)78,978,30,76
@B O Z A70,8izinli
succulentaski succulentaski 59,6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 72,873,9-1,51
gezegenfeza gezegenfeza 79,5izinli
sara_28 sara_28 89,588,41,22

Son düzenleme:
Guzel eksi tebrik ederim canim ♥️
teşekkür ederim canım :KK200:
Geçmiş olsun canım🙏

Evet her akşam yediklerini yazıyorsun. Attığın adımı, varsa yaptığın sporu. O günün tarihini yazarak beni ve Tutku44 Tutku44 ü etiketliyorsun. Zamanla alışırsın🥰

Yaa çok tatlılar 😍

Tabi canım ekliyorum. Evet acilen silkelenmeliyiz🙈

Ben de unuttum🙈sabah çektim. Öğleden sonra attım.

Harikasın canım tebrik ederim 😍
teşekkür ederim canım :KK200:

Günaydın 🌼🌼🌼
Herşeye rağmen eksi gelebildim demekki yapabilirim devamında😌
Tabi ki yapabilirsin🤩🤩🤩
45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız🥰
🥇🥇🥇@sara28 🏆🏆🏆tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın 👏👏👏
🥈🥈🥈 Amine Busra Amine Busra 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın 👏👏👏
🥉🥉🥉 Tutku44 Tutku44 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin🏆🏆🏆

Masterfit 45. Etap26Ağus.2Eylül.fark
CUMACUMAyüzde
Tutku44 Tutku44 83,182,60,60
pastelfit pastelfit 56,156,7-1,06
Amine Busra Amine Busra (busra ytez)78,978,30,76
@B O Z A70,8izinli
succulentaski succulentaski 59,6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 72,873,9-1,51
gezegenfeza gezegenfeza 79,5izinli
sara_28 sara_28 89,588,41,22

eline emeğine sağlık canım
hala grubun en fazla kilosu olan benim :KK51:
Canım gönderiyi güncelledim🤩🤩🤩

46. Etap Masterfit
Hanımlar🥰kader arkadaşlarım😍hala burdayız çünkü hala kilo vermek formda olmak istiyoruz. Biliyoruz ki bunun tek çaresi MASTERFİT🤩 Hadi o zaman şu yaz rehavetini atalım, birbirimizi gaza getirelim eskisi gibi😍
Menü ve sporlar için pastelfit pastelfit ve Tutku44 Tutku44 etiketlemeyi unutmayın. Tarih de eklerseniz.süper olur:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Masterfit 46. Etap2Eylül.
CUMA
Tutku44 Tutku44 82,6
Cordelia Cordelia 80,1
icecreamm icecreamm 72,6
pastelfit pastelfit 56,7
Amine Busra Amine Busra (busra ytez)78,3
sara_28 sara_28 88,4

Back
X