Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

📣📢📣📢📣📢📣📢
Çok kıymetli masterfit ekibi ,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @B O Z A 🥇 :KK9: :KK9: :KK9:
2. Tutku44 Tutku44 🥈:63:
3. pastelfit pastelfit 🥉:KK9::KK9::KK9:

Kendilerini tebrik ederiz ve emek veren herkese cook tesekkur ederiz 🙋🏻‍♀️🌺💖💚🎈
IMG_20220903_160727.webp

Busra Busra ytez
@B O Z A
succulentaski succulentaski
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
gezegenfeza gezegenfeza
sara_28 sara_28
pastelfit pastelfit

Teşekkür ederiz, idare eder ama çalışmadılar 🤦‍♀️

Afiyet olsun canım 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Eline sağlık canım🤩
rica ederim kaptanim 💚
Hoş buldum bitanem ❤️ Çok teşekkür ederim. Deryaya destek konusunda haklısın. 👨‍❤️‍💋‍👨
💚💖
Evet , %10’a giren iyi kabul ediliyormuş. Teşekkür ederiz, amin😍Biz YKS’ye hazırlanmaya başladık artık, ama çocuklar yine laylaylom🙈
masallah kaptaním basarilari daim olsun 💚💖
Evet canım baya saldık. Benimki yaz yorgunluğu, bunaldım. Okul açılsa da rahatlasam. Sıcaklar da son zamanda çok zorluyor. Tek yaptığım pilatese gitmek:işsiz:
pilates yapinca insan cok mutlu oluyor ya o bile yeter kaptanim 😊
benim şu ara çok yoğunluğum ve sağlık sorunlarım var. ayın ortasına kadar bir sürü doktor randevum var. küçük bir cerrahi operasyon da geçireceğim. o nedenle toparlayamıyorum.
Allahim acil sifalar versin insa caním insa saglik sorunlarini halledince guzel adapte olursun 💚
Ben ne sözler duydum, ne bakışlar gördüm üzerimde. Hiçbiri de olumlu tesir etmedi asla. Ne zaman ben içimdeki cevheri buldum o zaman başardım.ama şuan yok olmuyor sadece yemek mutlu ediyor
evet 🌿 icimizdeki benligimize sesimizi duyurabilmekte cok onemli 💚 duamntez zamnda o cevheri bulman canim 😘
Günaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri ❤️❤️❤️😊

Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadı pastelfit pastelfit @Elhan gezegenfeza gezegenfeza Zipzip- Zipzip-
cok sevindim senin adina canim benim 💖
cok siriiinnnnnn 🥺😘💝
Günaydın 🌼🌼🌼
Herşeye rağmen eksi gelebildim demekki yapabilirim devamında😌
harikasinnn canimmmm 💖
Güzel eksi tebrik ederim canim ♥️
sagol kaptanim 💝
Tebrik ederim gayet güzel bir sonuç olmuş.
tesekkur ederim 💚
Selamlar hayırlı cumalar☘️ Ben 65.8’dim bu sabah. 3 kiloya yakın vermişim tatilde:halay::halay:
mukemmeeelll 🌿💚🌿💚🌿
10 gün sonra tatile gidecem asıl tehlike orada,bakalım ne olacak :olamaz::olamaz:
keyfinize bakin her turlu geliste halledersiniz 💝
İyiyim canım mecbur geleceğim 80 i gördüm bugün. 😱 Yurtdışından misafir var. Diyetle bir ilgisi yok ama ben bir türlü motive olamıyorum.
gelmene cok sevindimmmm 💚💚💚😘😘😘😘sen onu hemen verirsin ki 😘😘😘😘
Selam canim 1100gr artiyim
Bugunku kilom: 73,9
Takimlara ekleme lutfen beni. Bu aralar gureneyecegim.
saglik olsun insa haftaya eksi gelir 💚
İnşallah canım yaaa🥰

Evet iyi çok şükür.

Teknik lise vardır mutlaka ama burdaki liseler çok düşük

Yadırgamış canım, inşallah oraya alışır.

Bu hangisi, evde kaç kedi var şimdi. Foto atar mısın😍

Tebrik ederim canım 🤩

Tamam canım 🥰
💚💚💚💚
Kilomu yazmayı unuttum🙈

Geçen cuma 56,1
Bu cuma 56,7
Fark +600
👾👾👾👾👾👾👾

kilon cok guzel ki 😘😘
Menülerini yazıyorsun, haftada 5 gün 8.000
Adım atmaya çalışıyorsun. Bir de kilo veriyorsun😍
😊🙃😊🙃😊🙃😊🙃
Canım beyaz profilimde resmi olan en sonu sahiplendirdik. Gerçi adam tuvaletini yaptı diye geri verecekti şimdi vazgeçti 😔 Eki Görüntüle 3123691 Eki Görüntüle 3123692 Eki Görüntüle 3123693 son 4 kaldı kolaj olan. Tek olanları sahiplendirdik.
coook sirinlerrrr masallahhh 😍😍😍😍
Kızlar en iyisi bildirim yapayım. Evde olursam resim atarım yarın...
Cuma 80.1 kg.
Beni de alın listeye. Bugün cuma imiş yeni farkettim. Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Yakında eski aktif halimize de döneriz inşallah.sporlari özledim.❤️
eveeettt bizde seni ozledikkk .. kaptanim walla zor is ben takip etmekte zorlandim bu ikinci deneyimimdi ama seninle daha guzel tabiki lutfen sana bildirimm yapalimmmmm 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
ben bu sabah tartıldım ama göndermeyi unuttum iyimi iş yerinde çok yoğunum başımı kaşıyacak fırsatım yok desem yalan olmaz hemen gönderiyorum tartı sonucumu
kiyamam 😘hangi sektorde calisyorsun canim 😊💚
Geçen cuma günü : 89.5 kğ
Bugün : 88.4 kğ
Fark : - 1.1 kğ

pastelfit pastelfit Tutku44 Tutku44

Eki Görüntüle 3123706
súpersim canímmm 💚💝💚💝💝💚💝💚
Geçmiş olsun canım🙏

Evet her akşam yediklerini yazıyorsun. Attığın adımı, varsa yaptığın sporu. O günün tarihini yazarak beni ve Tutku44 Tutku44 ü etiketliyorsun. Zamanla alışırsın🥰

Yaa çok tatlılar 😍

Tabi canım ekliyorum. Evet acilen silkelenmeliyiz🙈

Ben de unuttum🙈sabah çektim. Öğleden sonra attım.

Harikasın canım tebrik ederim 😍
beni degilde artik Cordelia Cordelia etiketleyelim benim takip etmem zor oluyor canim 😘😘😘
45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız🥰
🥇🥇🥇@sara28 🏆🏆🏆tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın 👏👏👏
🥈🥈🥈 @Aijoo 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın 👏👏👏
🥉🥉🥉 Tutku44 Tutku44 🏆🏆🏆 canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin🏆🏆🏆

Masterfit 45. Etap26Ağus.2Eylül.fark
CUMACUMAyüzde
Tutku44 Tutku44 83,182,60,60
pastelfit pastelfit 56,156,7-1,06
@Aijoo (busra ytez)78,978,30,76
@B O Z A70,8izinli
succulentaski succulentaski 59,6
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 72,873,9-1,51
gezegenfeza gezegenfeza 79,5izinli
sara_28 sara_28 89,588,41,22
ellerine emegine saglik canimmm benimmm 💝💚🌿👏👏👏👏👏👏 herkesi cani gonulden tebrik ediyorum 😘😘😘
46. Etap Masterfit
Hanımlar🥰kader arkadaşlarım😍hala burdayız çünkü hala kilo vermek formda olmak istiyoruz. Biliyoruz ki bunun tek çaresi MASTERFİT🤩 Hadi o zaman şu yaz rehavetini atalım, birbirimizi gaza getirelim eskisi gibi😍
Menü ve sporlar için pastelfit pastelfit ve Tutku44 Tutku44 etiketlemeyi unutmayın. Tarih de eklerseniz.süper olur:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Masterfit 46. Etap2Eylül.
CUMA
Tutku44 Tutku44 82,6
Cordelia Cordelia 80,1
@icecreamm72,6
pastelfit pastelfit 56,7
@Aijoo (busra ytez)78,3
sara_28 sara_28 88,4
haydi bakalimmmm hayirlisi 💃🏻👯💃🏻👯💃🏻
💚ozledik
18 ine ne kalmış ufaktan başlarız inşallah. Ben etiket yaparım talep olursa başlarız. ♥️
evett kaptanimm lutfennnn 😘😘😘😘😘
11 eylülde burda 1 yılımız doluyor bu arada 🤩🤩
🎀🎊🎀🎊🎀🎊🎊🎊🎊 ne yiyecez ne icecez ne giyecez 💃🏻🙃😊
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Diyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyim
gece kalkip yeme síkintisi cok zor asmasi ..tebrik ederim bu bile harika atlatmissin 💝

benim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.
evet sağlık randevularım var. bir de şu cerrahi müdahaleyi hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak. tam anlamıyla Allahın izniyle Eylülün sonuna doğru diyete doğru düzgün başlarım. ama tabi şimdi de ayarlı yemeliyim.

bir yerden başlanmalı artık doğru söylüyorsun. ama öylesine yorgunum ki anlatamam. sürekli yatıp uyumak istiyorum.
sana da geçmiş olsun canım.
hepsininsaglicakla atlat insa canim benim 💝💝💝
Eline emeğine sağlık tutkucum♥️♥️
rica ederim kaptanim 💚

canım benim ben de seni çok seviyorum. evet zamanla geçecek Allahın izniyle.
buralardayım artık. bugün dışarı çıktım. yeni iri avokadolar gelmiş. onlarla çok doyurucu kahvaltı salatası yapıyorum ben. heveslendim birden. bu hafta yeniden aralıklı orucu deneyeyim.

yok kız diş hatırı falan dinlemedim yedim. ben de öyle olur sanıyordum ama olmadı 😂 belki şu ağız içi operasyonundan sonra bir süre dikkat etmek zorunda kalırım 🤭
yukarıda yazdığım gibi avokado aldım. onunla karışık salatalar yapıp içine yumurta peynir ya da başka protein, baklagil, sağlıklı tahıl vs ekleyerek salatalar yapacağım. onları zevkle yiyordum.

şu 92 yi hemen bir 88 e indirelim bakalım. 9 rakamlar ne yaa ben hiç alışık değilim 🤷‍♀️
biz de sende alışık değiliz cnm ;)
bence kalori say, yapabildiğin kadar yürüyüşünü yap ;) full sağlıklı gitmeye çalışma canım yine sen bilirsin ;)

Back
X