- 3 Ocak 2020
- 5.904
- 32.933
- 548

Çok kıymetli masterfit ekibi ,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @B O Z A

2.

3.

Kendilerini tebrik ederiz ve emek veren herkese cook tesekkur ederiz

@B O Z A

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline emeğine sağlık tutkucum
Çok kıymetli masterfit ekibi ,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @B O Z A![]()
![]()
![]()
2.Tutku44
3.pastelfit
Kendilerini tebrik ederiz ve emek veren herkese cook tesekkur ederizEki Görüntüle 3124206
Busra ytez
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
rica ederim kaptanimTeşekkür ederiz, idare eder ama çalışmadılar
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım![]()
Hoş buldum bitanemÇok teşekkür ederim. Deryaya destek konusunda haklısın.
![]()
masallah kaptaním basarilari daim olsunEvet , %10’a giren iyi kabul ediliyormuş. Teşekkür ederiz, aminBiz YKS’ye hazırlanmaya başladık artık, ama çocuklar yine laylaylom
![]()
pilates yapinca insan cok mutlu oluyor ya o bile yeter kaptanimEvet canım baya saldık. Benimki yaz yorgunluğu, bunaldım. Okul açılsa da rahatlasam. Sıcaklar da son zamanda çok zorluyor. Tek yaptığım pilatese gitmek![]()
Allahim acil sifalar versin insa caním insa saglik sorunlarini halledince guzel adapte olursunbenim şu ara çok yoğunluğum ve sağlık sorunlarım var. ayın ortasına kadar bir sürü doktor randevum var. küçük bir cerrahi operasyon da geçireceğim. o nedenle toparlayamıyorum.
evetBen ne sözler duydum, ne bakışlar gördüm üzerimde. Hiçbiri de olumlu tesir etmedi asla. Ne zaman ben içimdeki cevheri buldum o zaman başardım.ama şuan yok olmuyor sadece yemek mutlu ediyor
cok sevindim senin adina canim benimGünaydın MasterFit 'in çıtır güzel bebekleri
Kızlar bir kedi daha sahiplendirdim ama gittigi evde tuvaletini yatağın altına yapmış kumuna yapmamış bu neden olabilir evde 3 ay kumu dışında hiçbir yere yapmadıpastelfit @Elhan
gezegenfeza
Zipzip-
cok siriiinnnnnn
harikasinnn canimmmmGünaydın
Herşeye rağmen eksi gelebildim demekki yapabilirim devamında![]()
sagol kaptanimGüzel eksi tebrik ederim canim![]()
tesekkur ederimTebrik ederim gayet güzel bir sonuç olmuş.
mukemmeeelllSelamlar hayırlı cumalarBen 65.8’dim bu sabah. 3 kiloya yakın vermişim tatilde
![]()
keyfinize bakin her turlu geliste halledersiniz10 gün sonra tatile gidecem asıl tehlike orada,bakalım ne olacak![]()
gelmene cok sevindimmmmİyiyim canım mecbur geleceğim 80 i gördüm bugün.Yurtdışından misafir var. Diyetle bir ilgisi yok ama ben bir türlü motive olamıyorum.
saglik olsun insa haftaya eksi gelirSelam canim 1100gr artiyim
Bugunku kilom: 73,9
Takimlara ekleme lutfen beni. Bu aralar gureneyecegim.
İnşallah canım yaaa
Evet iyi çok şükür.
Teknik lise vardır mutlaka ama burdaki liseler çok düşük
Yadırgamış canım, inşallah oraya alışır.
Bu hangisi, evde kaç kedi var şimdi. Foto atar mısın
Tebrik ederim canım
Tamam canım![]()
Kilomu yazmayı unuttum
Geçen cuma 56,1
Bu cuma 56,7
Fark +600
Menülerini yazıyorsun, haftada 5 gün 8.000
Adım atmaya çalışıyorsun. Bir de kilo veriyorsun![]()
coook sirinlerrrr masallahhhCanım beyaz profilimde resmi olan en sonu sahiplendirdik. Gerçi adam tuvaletini yaptı diye geri verecekti şimdi vazgeçtiEki Görüntüle 3123691 Eki Görüntüle 3123692 Eki Görüntüle 3123693 son 4 kaldı kolaj olan. Tek olanları sahiplendirdik.
eveeettt bizde seni ozledikkk .. kaptanim walla zor is ben takip etmekte zorlandim bu ikinci deneyimimdi ama seninle daha guzel tabiki lutfen sana bildirimm yapalimmmmm
kiyamamben bu sabah tartıldım ama göndermeyi unuttum iyimi iş yerinde çok yoğunum başımı kaşıyacak fırsatım yok desem yalan olmaz hemen gönderiyorum tartı sonucumu
súpersim canímmm
beni degilde artikGeçmiş olsun canım
Evet her akşam yediklerini yazıyorsun. Attığın adımı, varsa yaptığın sporu. O günün tarihini yazarak beni veTutku44 ü etiketliyorsun. Zamanla alışırsın
Yaa çok tatlılar
Tabi canım ekliyorum. Evet acilen silkelenmeliyiz
Ben de unuttumsabah çektim. Öğleden sonra attım.
Harikasın canım tebrik ederim![]()
ellerine emegine saglik canimmm benimmm45. Etap Masterfit
Hanımlar eksileri tebrik ediyorum. Bu sıcaklarda azmedip kilo verdiler. Ben ve kilo alan diğer arkadaşlarım da inanıyorum en kısa sürede toparlanacağız
@sara28
tebrik ederim canım çok iyi menüler ve adımlar ile azmettin ve başardın
@Aijoo
canım tebrik ederim motive değilim demiştin ama başardın
![]()
Tutku44
canım tebrik ederim hem bizi motive etmeye çalıştın hem spor listemizi yaptın hem de kilo verdin
Masterfit 45. Etap 26Ağus. 2Eylül. fark CUMA CUMA yüzde Tutku44
83,1 82,6 0,60 pastelfit
56,1 56,7 -1,06 @Aijoo (busra ytez) 78,9 78,3 0,76 @B O Z A 70,8 izinli succulentaski
59,6 DeryaOnDiet
72,8 73,9 -1,51 gezegenfeza
79,5 izinli sara_28
89,5 88,4 1,22
haydi bakalimmmm hayirlisi46. Etap Masterfit
Hanımlarkader arkadaşlarım
hala burdayız çünkü hala kilo vermek formda olmak istiyoruz. Biliyoruz ki bunun tek çaresi MASTERFİT
Hadi o zaman şu yaz rehavetini atalım, birbirimizi gaza getirelim eskisi gibi
Menü ve sporlar içinpastelfit ve
Tutku44 etiketlemeyi unutmayın. Tarih de eklerseniz.süper olur
Selam kızlar![]()
evett kaptanimm lutfennnn18 ine ne kalmış ufaktan başlarız inşallah. Ben etiket yaparım talep olursa başlarız.![]()
11 eylülde burda 1 yılımız doluyor bu arada![]()
gece kalkip yeme síkintisi cok zor asmasi ..tebrik ederim bu bile harika atlatmissinDiyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyim
hepsininsaglicakla atlat insa canim benimbenim apseli diş çekildi sonunda. iyileşmesini bekliyorum. daha da süreç bitmedi.
evet sağlık randevularım var. bir de şu cerrahi müdahaleyi hayırlısıyla atlatırsam iyi olacak. tam anlamıyla Allahın izniyle Eylülün sonuna doğru diyete doğru düzgün başlarım. ama tabi şimdi de ayarlı yemeliyim.
bir yerden başlanmalı artık doğru söylüyorsun. ama öylesine yorgunum ki anlatamam. sürekli yatıp uyumak istiyorum.
sana da geçmiş olsun canım.
rica ederim kaptanimEline emeğine sağlık tutkucum![]()
Sabahtan hastane işlerim vardı ona koşturdum bi iştahım gitti nedensenasil frenledin![]()
Gecmis olsun canim bir sorun yoktur insallahSabahtan hastane işlerim vardı ona koşturdum bi iştahım gitti nedense
Teşekkür ederim canım klasik mantarGecmis olsun canim bir sorun yoktur insallah
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim canım klasik mantar![]()
tarcinli su falan bende hakikaten fayda ediyo amansonrasinda cok aciktiriyor geceSabahtan hastane işlerim vardı ona koşturdum bi iştahım gitti nedense
gecmis olsunTeşekkür ederim canım klasik mantar![]()
Teşekkür ederim zıpzıpımGecmis olsun canim![]()
Öyle şeyler benim tansiyonumu düşürüyor canımtarcinli su falan bende hakikaten fayda ediyo amansonrasinda cok aciktiriyor gece
Teşekkür ederim canımgecmis olsun![]()
Akşama kadar ben de öyleydim akşam pizza söyledim kendime geldimyiyecek ve içeceklerden zevk almıyorum şu an![]()
Afiyet olsun canim haftaya cuma yarışla birlikte baslarsin diyete moralini bozmaAkşama kadar ben de öyleydim akşam pizza söyledim kendime geldim![]()
İnşallah canım çok istiyorum haftaya başlamayıAfiyet olsun canim haftaya cuma yarışla birlikte baslarsin diyete moralini bozma![]()
biz de sende alışık değiliz cnmcanım benim ben de seni çok seviyorum. evet zamanla geçecek Allahın izniyle.
buralardayım artık. bugün dışarı çıktım. yeni iri avokadolar gelmiş. onlarla çok doyurucu kahvaltı salatası yapıyorum ben. heveslendim birden. bu hafta yeniden aralıklı orucu deneyeyim.
yok kız diş hatırı falan dinlemedim yedim. ben de öyle olur sanıyordum ama olmadıbelki şu ağız içi operasyonundan sonra bir süre dikkat etmek zorunda kalırım
yukarıda yazdığım gibi avokado aldım. onunla karışık salatalar yapıp içine yumurta peynir ya da başka protein, baklagil, sağlıklı tahıl vs ekleyerek salatalar yapacağım. onları zevkle yiyordum.
şu 92 yi hemen bir 88 e indirelim bakalım. 9 rakamlar ne yaa ben hiç alışık değilim![]()