- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acabası sen zamanında sansebastiancheesecake misin
Evettt canım bnim nerelerdesin hoşgelmişsiinnnAcabası sen zamanında sansebastiancheesecake misin![]()
Hoş buldum Burcu ablacım nasılsınEvettt canım bnim nerelerdesin hoşgelmişsiinnn![]()
iyiyim kuzumHoş buldum Burcu ablacım nasılsın![]()
Ben de iyitim teşekkür ederimiyiyim kuzumsen nasılsın mezun oldun mu
![]()
ayy gözün aydın canım benimBen de iyitim teşekkür ederimevet evet geçen sene mezun oldum ben kpss ye hazırlanıyorum
![]()
Çat pat sağlıklı besleniyorum yani son 1aydır tatillerdeyim o yüzden ipin ucu kaçtı ama en son 66 kgydum şimdi kaçım bilmiyorum hiçayy gözün aydın canım benimbaşarılar diliyorum
bizim eski takımdan şu an ben varım sadece sanırım aktif canım
döndün mü daha sağlıklı beslenmeye çalışmaya![]()
Çat pat sağlıklı besleniyorum yani son 1aydır tatillerdeyim o yüzden ipin ucu kaçtı ama en son 66 kgydum şimdi kaçım bilmiyorum hiçböyle sıkı sıkı sarılamıyorum motive olamıyorum hiç o yüzden sürecimi baya uzatıyorum çok takılmıyorum ama
![]()
Yok ben Eskişehir e gittim biraz ordaydım sonra geri gelip Sinop a gittim Samsun a gittim gezdim dolandım yeni döndümharika tatlımegeye mi gittiniz
aynen uzun bir süreç tabii
biz de 3 gün kaldık sinoptaYok ben Eskişehir e gittim biraz ordaydım sonra geri gelip Sinop a gittim Samsun a gittim gezdim dolandım yeni döndüm![]()
Evet Trabzonluyumbiz de 3 gün kaldık sinoptatrabzonlu muydun canım
Evet TrabzonluyumSinop çok güzeldi ama
![]()
Valla balık sevmem ama mantısı gerçekten muhteşemdihele tatlılarıı mantısıı balıklarr
mezdekeye başlamam lazım yenidenbiz de sende alışık değiliz cnm
bence kalori say, yapabildiğin kadar yürüyüşünü yapfull sağlıklı gitmeye çalışma canım yine sen bilirsin
![]()