Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fezoşummmm :KK60:
Bitti tadilat korkuyorduk geçti gitti işte :KK68:
Afiyet olsun maratonda başarılar kolaylıklar seninle olsun :dua::KK200:
Inşallah bugün arkadaşım geliyor, emanetler teslim edilecek, üstümden yükümün yarısı kalkacak, hastamıza biyopsi yapıldı, sonuç henüz belli deyil, bir takım muayeneleri var.
Dizimin ağrısı da hafiflerse bende süper olacağım 💪
Güle güle oturun, mis gibi tertemiz olmuştur şimdi

Inşallah bugün arkadaşım geliyor, emanetler teslim edilecek, üstümden yükümün yarısı kalkacak, hastamıza biyopsi yapıldı, sonuç henüz belli deyil, bir takım muayeneleri var.
Dizimin ağrısı da hafiflerse bende süper olacağım 💪
Güle güle oturun, mis gibi tertemiz olmuştur şimdi
Hastaniz inşallah onu mutlu edecek sonuçlar alır kuzum. :dua: Dizin için de şifalar dilerim. Superim diyeceğin günleri bekliyorum :KK60:
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz yuvamizda huzurla oturalım.

merhaba kızlarrr 💕 mutlu pazarlarrr
t2003.gif

FB_IMG_1661493939361.jpg

Balık sezonu açıldıııı :halay:
Dün aldık, liman ana baba günüydü🤩
Pastelfitim vitaminsiz kalmış :KK48:
Aşkitoooom😭okullara yaz tatili yasağı gelsin🫠
canım benim ben de seni çok seviyorum. evet zamanla geçecek Allahın izniyle.
buralardayım artık. bugün dışarı çıktım. yeni iri avokadolar gelmiş. onlarla çok doyurucu kahvaltı salatası yapıyorum ben. heveslendim birden. bu hafta yeniden aralıklı orucu deneyeyim.

yok kız diş hatırı falan dinlemedim yedim. ben de öyle olur sanıyordum ama olmadı 😂 belki şu ağız içi operasyonundan sonra bir süre dikkat etmek zorunda kalırım 🤭
yukarıda yazdığım gibi avokado aldım. onunla karışık salatalar yapıp içine yumurta peynir ya da başka protein, baklagil, sağlıklı tahıl vs ekleyerek salatalar yapacağım. onları zevkle yiyordum.

şu 92 yi hemen bir 88 e indirelim bakalım. 9 rakamlar ne yaa ben hiç alışık değilim 🤷‍♀️
Yaparsın canım, bahar da geldi oh misss😍
Bu arada, o kadar pis boğazlıyımdır, şu avakado ile yıldızım barışmadı bi türlü🙈
📣📢📣📢📣📢📣📢
Çok kıymetli masterfit ekibi ,
Haftanin toplam spor puanlarınin neticesinde
1. @B O Z A 🥇 :KK9: :KK9: :KK9:
2. Tutku44 Tutku44 🥈:63:
3. pastelfit pastelfit 🥉:KK9::KK9::KK9:

Kendilerini tebrik ederiz ve emek veren herkese cook tesekkur ederiz 🙋🏻‍♀️🌺💖💚🎈Eki Görüntüle 3124206

@Busra ytez
@B O Z A
@succulentaski
@DeryaOnDiet
gezegenfeza gezegenfeza
@sara_28
pastelfit pastelfit
Hayatım ellerine sağlık. Bu halde 3. olmuşum🙈 Ama fakat lakin çok pis geri dönecem herkes duysun🤪

Back
X