Günaydın bitanecimmmGünaydın Elhoşumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bitanecimmmGünaydın Elhoşumm![]()
Döndüm beni de eklermisin canım46. Etap Masterfit
Hanımlar ben bugünün Pazar olduğunu öğrendiğime göre yarın Pazartesi yani tartı günümüzYarın beni etiketleyerek tartılarınızı bildirmeyi unutmayın lütfen. Herkese bol eksiler diliyorum
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım benim ama bugün gördüm malesef tüm sıntıların üstüne bide regl oldum onunda etkisi oldu bu kilo artışında aslında bunun ödem olduğunu biliyorum ama yinede tertı 90,4 kğ malesefCanım saracim tebrik ederim inşallah bir daha 9lari hiç görmeyeceksin
hoşgeldin canımmerhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben döndümmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
geçmiş olsun canımDiyet yaptığım söylenemez fulya. Ama gece kalkıp yemedim bu hafta. Hareketi arttırdim en azından kg almayı durdurdum. Sende 92 yazmışsın bu sabah için çok üzüldüm. Bir yerden başlamalıyız. Sağlık sorunlarına da üzüldüm.. bende haftaya iki diş cektircem çok stresliyim
hoşbuldum cnmhoşgeldin canım![]()
ne kadarda benziyoruzSağlık sorunları olduğu zaman bende kendimi hep yemeye vuruyorum. Ama sonucunda hiç bir şey değişmediği gibi kendimi 10 15 kg almış buluyorum her defasında...
Çok koşturuyorum, daha yeni oturmaya vaktim kaldı, oturmadım, direk yattım.
Oğlanlar biri 4 buçuk ta, diğeri 5: 10 da kalkacak
Sende saat kur dediler, zaten gece ağrıdan uyuyamıyorum, eşim öğlen işe gidecek, oğlanlar öğleden sonra gelecek. Koş gezo koş.
Bakacağız ne var, ne yok.
Dizde sıvı kaybı olmasından şüpheleniyorum.
Asla bükemiyorum, sanki bıçak batıyor
Hastamız var evet, amin inşallah rabbim şifasını versin
Günaydın Tatlışlarim![]()
Günaydın![]()
![]()
Cümleten günaydınlar çıtırlarım![]()
günaydın kızlar herkese mutlu haftalar
Merhaba ☺merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben döndümmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GünaydınlarAblacım iğne mi yaptırsan
1 kilo bile çok fark eder fizik tedavi egzersizlerini de yapsan hatta yüzsen mis
Günaydın
Merhaba ☺
NasılsınGünaydınlar![]()
mirhabaaaaaaAblacım iğne mi yaptırsan
1 kilo bile çok fark eder fizik tedavi egzersizlerini de yapsan hatta yüzsen mis
Günaydın
Merhaba ☺