Teşekkür ederim canımEllerine sağlık pastelcim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık pastelcim
Rica ederim tatlımTeşekkür ederim canım![]()
Merhaba canım, geçmiş olsun. Dikkat et bu mevsim çok fena hasta eder. Dün pilateste ceryanda kaldım gece hemen boğazım tırmaladıMerhaba pastelfitim
Eline sağlık![]()
Teşekkür ederim ablacimDikkat et kendine kuzum,mevsimler geçişlerde başlıyorartık![]()
Teşekkür ederim pastelfitim sanada gecmis olsun dikkat etMerhaba canım, geçmiş olsun. Dikkat et bu mevsim çok fena hasta eder. Dün pilateste ceryanda kaldım gece hemen boğazım tırmaladı![]()
Rica ederim kzuummTeşekkür ederim ablacim
Teşekkür ederim pastelfitim sanada gecmis olsun dikkat et![]()
Evettt geldiYaaa yine mi retro
Günaydın canım
Baloncukum böyle olmuyor, Cuma masterfiti başlatacağım. 10kişi olsak 5-5 iki takım olur.
Ekliyorum canım![]()
Teşekkür ederim kaptanımTeşekkür ederim ablacim
Teşekkür ederim pastelfitim sanada gecmis olsun dikkat et![]()
Geçmiş olsun canım. Limon, zencefil diyorum ben de. Çayını ihmal etme bitanem. Acil şifalar dilerim.hastaydım 1 haftadır hala hastayım
gribim gitmiyor bi türlü cnm
sen nasılsın
Klimayla oturuyorumKafa karışıklığı,yeni başladığını devam ettirememe oluyor canım
Ankara da serinlediii
Taşınabilirsin aslında emekli de oldunKlimayla oturuyorum![]()
İnşallah minnoşumHANIMLAR MERHABA
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BİLDİRSİN LÜTFEN.
Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım![]()
geçmiş olsunTeşekkür ederim ablacim biraz öksürük var onun dışında iyiyim![]()
Bence harika bir fikirHANIMLAR MERHABA
BU CUMA MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER CUMA GÜNÜ 13.00’E KADAR TARTILARINI BİLDİRSİN LÜTFEN.
Not: Herkes görsün ve hatırlasın diye günde birkaç kez paylaşacağım![]()
Geçmiş olsun canım. Köy soğukmuş bayağı. Orada mi üşüttün acaba?Teşekkür ederim ablacim biraz öksürük var onun dışında iyiyim![]()
geçmiş olsun canım.İki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
![]()
Tatlım geçen yıl geldik buraya. Eşim Antalya' yi çok seviyor. Ben de Temmuz, Ağustos dışında seviyorum aslında. Daha önce de bir yedi yıl bir geçmişimiz var burada. Eşim şimdilik çalışmıyor. Bir dershaneden teklif geldi bakalım anlaşabilirlerse haftada sekiz on saat çalışırım diyor. Akşamları biraz serinledi yine de sen bakma bana yeni gelin gibi hem ağlar hem kalırım burada.Taşınabilirsin aslında emekli de olduneşin çalışıyor mu
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyilesmeni dilerim.İki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
![]()