- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Kaç gün sürecekmiş?Kafa karışıklığı,yeni başladığını devam ettirememe oluyor canım
Ankara da serinlediii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün sürecekmiş?Kafa karışıklığı,yeni başladığını devam ettirememe oluyor canım
Ankara da serinlediii
Günaydın ablacimGünaydınlar çıtırlarım![]()
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
hadi yarışma başlasın yaaaaaaaaaa
kilo vermem lazım![]()
Günaydın canimgünaydın hepimize sağlıklı bol gülmeli bol enerjik mutlu huzurlu bir salı olsun
Selam canimSelamlarNihayet hava serinledi burada
![]()
Evetttt ben yarın başlar kızlarrr
İstediğimiz kiloya inene kadar azami dikkat ediyoruzz
Bize uygun multivitamini seçiyoruzzz
Kalori dayanabildiğimiz en az, biraz daha ve normal doyduğumuz günler oluyorr
Suya harekete dikkat ediyoruzz
Vee zayıflıyoruzzzz![]()
Hazırlığın nasıl gidiyor kaptanımGünaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Selam canim
![]()
Cok fazla ders calisamiyorum canim biraz hastalık birazda burdaki yogunluk etkilediHazırlığın nasıl gidiyor kaptanım![]()
Ders çalışmaktan ziyade deneme yapsan daha etkili olur sanki. Ne hastalığın var geçmiş olsunCok fazla ders calisamiyorum canim biraz hastalık birazda burdaki yogunluk etkiledi
Oldugu kadar artik
Tatili çok güzel geçirmişsin eksilerle gelmissin dun okuudm ama yazamamistim![]()
Tatil dönüşü köye geldim ya sanirim hava degisimi etkiledi biraz grip gibiydim ama simdi daha iyiyimDers çalışmaktan ziyade deneme yapsan daha etkili olur sanki. Ne hastalığın var geçmiş olsun
Evet fazlalıkları gönderdim şükür. Haftaya adımlara da başlarım yeniden. Veriyorum da işte koruma işini bir öğrenebilsem![]()
Günaydınla rkuzumGünaydın ablacim
Günaydın canim
Günaydın canim
Selam canim
![]()
Kuzum geçmiş olsun,iyisin şimdi demiCok fazla ders calisamiyorum canim biraz hastalık birazda burdaki yogunluk etkiledi
Oldugu kadar artik
Tatili çok güzel geçirmişsin eksilerle gelmissin dun okuudm ama yazamamistim![]()
Tecrübelerinizden faydalanıyorum. Öğreneceğim zamanlaTatil dönüşü köye geldim ya sanirim hava degisimi etkiledi biraz grip gibiydim ama simdi daha iyiyim
Öğrenirsin canim zamanla olur benimde kilo verip tekrar korumada kalmam lazim![]()
3 Ekim cnmKaç gün sürecekmiş?![]()
Yaaa yine mi retroİyi geceler canlar
Merkür retro geliyor cuma
Diyetlerimize karar verelim acilll![]()
Günaydın canımGünaydın kizlar![]()
![]()
Baloncukum böyle olmuyor, Cuma masterfiti başlatacağım. 10kişi olsak 5-5 iki takım olur.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
![]()
hadi yarışma başlasın yaaaaaaaaaa
kilo vermem lazım![]()
Ekliyorum canımMrblar hanımlar buraya yazmayı unutmuşum bende devam ediyorum ama bu hafta hiç veremedim nedenini bilemedim 6da kesiyorum yemeyi aslında ama bakalım oğlumda tartıya suyu boca etmiş bi süre çalışmadı sonra doğrumu önceki mi yanlıştı bilmiyorum ama yine 72.6 olarak pazartesi gününe ekleyebilirmiyiz rica etsem
ben ben ben ben ben benYaaa yine mi retro
Günaydın canım
Baloncukum böyle olmuyor, Cuma masterfiti başlatacağım. 10kişi olsak 5-5 iki takım olur.
Ekliyorum canım![]()
Masterfit 46. Etap | 2 Eylül | 5 Eylül |
---|---|---|
CUMA | PAZARTESİ | |
![]() | 82,6 | 82,5 |
![]() | 80,1 | |
![]() | 72,6 | 72,6 |
![]() | 56,7 | 56,3 |
![]() | 78,3 | |
![]() | 88,4 | 90,4 |
K Karamellim | 78,4 |
Tamam canımben ben ben ben ben ben![]()
Teşekkür ederim ablacim biraz öksürük var onun dışında iyiyimGünaydınla rkuzum
Kuzum geçmiş olsun,iyisin şimdi demi
Merhaba pastelfitimMerhaba Hanımlar![]()
Eline sağlık46. Etap Masterfit
GÜNCELLEME!!!
Masterfit 46. Etap 2 Eylül 5 Eylül CUMA PAZARTESİ Tutku44
82,6 82,5 Cordelia
80,1 icecreamm
72,6 72,6 pastelfit
56,7 56,3 Amine Busra
78,3 sara_28
88,4 90,4 K Karamellim 78,4
Dikkat et kendine kuzum,mevsimler geçişlerde başlıyorartıkTeşekkür ederim ablacim biraz öksürük var onun dışında iyiyim![]()
Ellerine sağlık pastelcim46. Etap Masterfit
GÜNCELLEME!!!
Masterfit 46. Etap 2 Eylül 5 Eylül CUMA PAZARTESİ Tutku44
82,6 82,5 Cordelia
80,1 icecreamm
72,6 72,6 pastelfit
56,7 56,3 Amine Busra
78,3 sara_28
88,4 90,4 K Karamellim 78,4