Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım.
İnşallah canımİnşallah minnoşum![]()
Çok geçmiş olsun canım diş çok zorİki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
![]()
Bence deBence harika bir fikir
Aşkitom orası güzeldirTatlım geçen yıl geldik buraya. Eşim Antalya' yi çok seviyor. Ben de Temmuz, Ağustos dışında seviyorum aslında. Daha önce de bir yedi yıl bir geçmişimiz var burada. Eşim şimdilik çalışmıyor. Bir dershaneden teklif geldi bakalım anlaşabilirlerse haftada sekiz on saat çalışırım diyor. Akşamları biraz serinledi yine de sen bakma bana yeni gelin gibi hem ağlar hem kalırım burada.![]()
İnşallah abla Perşembe de 20lik çekimine çağırmış ama sanırım erteleticem gidemem bu durumumdaGeçmiş olsun canım. Tez zamanda iyilesmeni dilerim.
Saracik afiyet olsun tatlım.06.09.2022 menüm
Sabah
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Haşlanmış tavuk
Salata
Ayran
Akşam
Bir tabak etli nohut yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Su
2,5 litre spor 6958 adım
pastelfit @Tutku44
Eki Görüntüle 3125792
Biraz iyileşseydin canımİnşallah abla Perşembe de 20lik çekimine çağırmış ama sanırım erteleticem gidemem bu durumumda
Sen daha güzelsinİnşallah canım
Çok geçmiş olsun canım diş çok zor
Bence de
Afiyet olsun canım
Aşkitom orası güzeldir![]()
Sen daha güzelsin Aşkitom özledimSen daha güzelsinhep hayatımda ol e mi aşkilopum
![]()
Ertelet tabi ki toparla kendini biraz. Ağrıların geçmezse dexday diye bir ağrı kesici var. Doktoruna yazdirabilirsin anında kesiyor ağrıyı. Çok geçmiş olsun kuzum.İnşallah abla Perşembe de 20lik çekimine çağırmış ama sanırım erteleticem gidemem bu durumumda
İçimden bir ses cuma yarışmalara katil diyor da insan içine çıkacak bir rakama ineyim de öyle çıkayım diyorum bir yandan.Sen daha güzelsin Aşkitom özledim![]()
Yaaa gel Aşkitom noooolur. Ben seni zayıflatırımİçimden bir ses cuma yarışmalara katil diyor da insan içine çıkacak bir rakama ineyim de öyle çıkayım diyorum bir yandan.mesajlarina kayıtsız kalmak çok canımı sıkıyor yoksa.
![]()
Merhaba ben Şebnem sizi çok özledimAskilopum gibi birisi daha çıkıp bana biricikim seni özledim dese![]()
YaaaYaaa gel Aşkitom noooolur. Ben seni zayıflatırım![]()
Cuma günü en güzel halim ve kırmızı halımla burdayımYaaa
Cuma tartilayim da kuzum. O gün cesaret edebilirsem seni kırmak istemem yoksa![]()
Merhaba ŞebnemMerhaba ben Şebnem sizi çok özledim![]()
En güzel kostümümle o kırmızı halıyı şenlendirmek nasip olsun.Cuma günü en güzel halim ve kırmızı halımla burdayım![]()
Yaa vallahi senle sohbeti özledimMerhaba Şebnem
Çok zarif ve tatlı bir hanimsiniz. Mahcup oldum![]()
İnşallah hayatımEn güzel kostümümle o kırmızı halıyı şenlendirmek nasip olsun.![]()
Ohhh kendime geldimYaa vallahi senle sohbeti özledim![]()