Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlimmmmCümleten hayırlı sabahlar olsun çıtırlarım![]()
Günaydınlar çıtırım benimGünaydın tatlimmmm
Erkenci kuşlariz masallahimiz var yine![]()
Ben de kocayı denize gönderdim yürüyüşe gittim geldim. Kahvaltı saatini ileri çekmeye çalışıyorum. Bir ay işçiler gelmeden yapmaya alistigimdan şimdi midem kaziniyor napsak kahvemizin adı neydi ondan mı içsemGünaydınlar çıtırım benim
Aynen koca işe ben buraya![]()
Günaydın canımgunaydin kizlarrr
pastelfit cok yogunum gelemiyorum kusuruma bakmaysin gelip gecmise gidio etkiketleyenlerin listesini yapacagim insa
![]()
teşekkür ederim ElhancıkSaracik afiyet olsun tatlım.![]()
Ohhh ne güzel keyfini çıkarın.hcy kahvemiz çıtırım .Ben de kocayı denize gönderdim yürüyüşe gittim geldim. Kahvaltı saatini ileri çekmeye çalışıyorum. Bir ay işçiler gelmeden yapmaya alistigimdan şimdi midem kaziniyor napsak kahvemizin adı neydi ondan mı içsem![]()
Günaydınlar tutkucummgunaydin kizlarrr
pastelfit cok yogunum gelemiyorum kusuruma bakmaysin gelip gecmise gidio etkiketleyenlerin listesini yapacagim insa
![]()
geçmiş olsun canımİki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
![]()
tşk ederim sultanımmmmmmmmmmmmGeçmiş olsun canım. Limon, zencefil diyorum ben de. Çayını ihmal etme bitanem. Acil şifalar dilerim.
Çok geçmişler olsun ağrı kesici içiyorsun demi faydası olur en azından .İki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
![]()
Geçmiş olsun canimİki tane azı dişi çektirdim. Yan yana hemde. Dişçi sağolsun söylemedi bile ben birini çekti sanıyorumçok ağrım ve kanamam var. çok halsiz kaldım. Ben diyete başladım hiç bir şey yemek yok
![]()
Teşekkür ederim canimgeçmiş olsun
Geldigimizde köy sicakti abla ama hava degisimi etkilemis olabilirGeçmiş olsun canım. Köy soğukmuş bayağı. Orada mi üşüttün acaba?
Gecenin köründe kalk zıpla diyorsunSeni kansız
Birini bulmak öyle kolay olmadı işte
İkincide zar zor tutturdum ama olsunduo zaman napicin şipor
![]()
Günaydın ElhoşummGünaydın mesajı yazmanın zamanı gelmiş
En güzel en sağlıklı günaydınlar sizinle olsun![]()
Günaydın ablacimCümleten hayırlı sabahlar olsun çıtırlarım![]()
Günaydın canimgunaydin kizlarrr
![]()
Günaydın canimgünaydınlar
Günaydın canimgünaydınnnnnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hadi yarışalım
kiloları verelimmmmmmmmmm![]()
Günaydın Elhoşumm
Günaydın ablacim
Günaydın canim