- 31 Temmuz 2020
- 20.373
- 60.240
- 548
Kız deyosun ya yarışalım yarışalım gellllKocamdan snra düzene girecem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız deyosun ya yarışalım yarışalım gellllKocamdan snra düzene girecem![]()
Günaydınlar maalesef havaalanından direk transferle otele gideceğiz,çok isterdim aslında ama fırsat yok birde.![]()
Neden izliyosun sadeceHcy kahveyi düşünürken uyuyakalmisimhava hâlâ çok güzel canım. Tabi bu güzellik Ankaralılar için yani sıcak kuzum.
deniz çarşaf gibiydi sadece izledim. Antalya'nın en güzel zamanında tatile geliyorsunuz. Nem azaldı. Esince harika oluyor.
Teşekkür ederim daha iyiyim Elhoşumm sen nasılsınGüzel sağlıklı bir gün gecirmeni dilerim canımbugün nasılsın
![]()
Yürürken izledim. Hem yürüyüş hem yüzme yorucu oluyor.Neden izliyosun sadece![]()
Çok sevindim hep iyi ol senTeşekkür ederim daha iyiyim Elhoşumm sen nasılsın![]()
Otele gizlice girme planları yapıyor olabilirim.Günaydınnnnnn
Gel biz başlayalım baloncum73.6 geldim balım
Oooyyy görüşcek misiniz![]()
Ooo kolay gelsin ellerine sağlık ElhoşummÇok sevindim hep iyi ol sen
Ben de iyiyim. Akşama abimleri yemeğe çağırdım. Yemeklerin alt yapılarını hazırlıyorum.
Peynirli akordiyon börek
Karnıyarık, tavuklu nohutlu pilav
Mercimek çorbası , cacık
Çocuklar için köfte, patates (patlıcan sevmiyorlar )
Şekerpare( bitti sayılır şerbetini çekiyor)
Durum böyle tatlım.![]()
Teşekkür ederim bitanemOoo kolay gelsin ellerine sağlık Elhoşumm![]()
Merhaba eppeğim.Selamlar nasılsınız?İşi gücü hallettim yeni oturdum.
Kahve içiyorum sonra öğle uykusuna geçiş yapacağımMerhaba eppeğim.
Eee boş boş oturulmaz değil mi? Kendini şımartmak için napacan giz![]()
Selam canimSelamlar nasılsınız?İşi gücü hallettim yeni oturdum.
Afiyet olsunKahve içiyorum sonra öğle uykusuna geçiş yapacağım![]()
Bende dışardaydım zaten,şansımıza güzel olacak desene çıtırım,nem azaldıysa daha süper geçen senede azdı nem hiç bunalmamıştık hattaHcy kahveyi düşünürken uyuyakalmisimhava hâlâ çok güzel canım. Tabi bu güzellik Ankaralılar için yani sıcak kuzum.
deniz çarşaf gibiydi sadece izledim. Antalya'nın en güzel zamanında tatile geliyorsunuz. Nem azaldı. Esince harika oluyor.
Hocam çıtırım ekürim
Harika bir menü ellerine sağlık olsun çıtırımÇok sevindim hep iyi ol sen
Ben de iyiyim. Akşama abimleri yemeğe çağırdım. Yemeklerin alt yapılarını hazırlıyorum.
Peynirli akordiyon börek
Mercimek çorbası , cacık
Durum böyle tatlım.![]()
bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir haftaİnsan cesaret edemiyo, benim boş duruyor yeri. Bana diyecek ki implant yapalımDikkat et canım çabuk toparlarsın inşallah
Katıl canım , sen de dişli bir rakipsin, ortalık kızışsın
Güaydın, kolay gelsin canım![]()
Hıı öyle deseneYürürken izledim. Hem yürüyüş hem yüzme yorucu oluyor.arada bir girdiğim oluyor tatlım.
Oh ohÇok sevindim hep iyi ol sen
Peynirli akordiyon börek
Mercimek çorbası , cacık
Durum böyle tatlım.![]()
Selam cnm iyiyiz sana da afiyet olsunSelamlar nasılsınız?İşi gücü hallettim yeni oturdum.
Oyyyybugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta![]()
Ne güzel bir etkinlik. Nefesine kuvvet bitanem.bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta![]()