Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hcy kahveyi düşünürken uyuyakalmisim :olamaz: hava hâlâ çok güzel canım. Tabi bu güzellik Ankaralılar için yani sıcak kuzum. :KK14:deniz çarşaf gibiydi sadece izledim. Antalya'nın en güzel zamanında tatile geliyorsunuz. Nem azaldı. Esince harika oluyor.
Neden izliyosun sadece :KK57:

Teşekkür ederim daha iyiyim Elhoşumm sen nasılsın 🥰
Çok sevindim hep iyi ol sen :dua:
Ben de iyiyim. Akşama abimleri yemeğe çağırdım. Yemeklerin alt yapılarını hazırlıyorum.
Peynirli akordiyon börek
Karnıyarık, tavuklu nohutlu pilav
Mercimek çorbası , cacık
Çocuklar için köfte, patates (patlıcan sevmiyorlar )
Şekerpare( bitti sayılır şerbetini çekiyor)
Durum böyle tatlım. :KK68:

Ben de iyiyim. Akşama abimleri yemeğe çağırdım. Yemeklerin alt yapılarını hazırlıyorum.
Peynirli akordiyon börek
Mercimek çorbası , cacık
Ooo kolay gelsin ellerine sağlık Elhoşumm 🥰🥰

Hcy kahveyi düşünürken uyuyakalmisim :olamaz: hava hâlâ çok güzel canım. Tabi bu güzellik Ankaralılar için yani sıcak kuzum. :KK14:deniz çarşaf gibiydi sadece izledim. Antalya'nın en güzel zamanında tatile geliyorsunuz. Nem azaldı. Esince harika oluyor.
Bende dışardaydım zaten,şansımıza güzel olacak desene çıtırım,nem azaldıysa daha süper geçen senede azdı nem hiç bunalmamıştık hatta
Hocam çıtırım ekürim :KK200:
Peynirli akordiyon börek
Mercimek çorbası , cacık
Harika bir menü ellerine sağlık olsun çıtırım

İnsan cesaret edemiyo, benim boş duruyor yeri. Bana diyecek ki implant yapalım😖Dikkat et canım çabuk toparlarsın inşallah 🙏

Katıl canım , sen de dişli bir rakipsin, ortalık kızışsın:KK48:

Güaydın, kolay gelsin canım 🥰
bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta 💚☘️💚☘️💚☘️

Yürürken izledim. Hem yürüyüş hem yüzme yorucu oluyor. :KK51:arada bir girdiğim oluyor tatlım.
Hıı öyle desene :D

Peynirli akordiyon börek
Mercimek çorbası , cacık
Oh oh :kk77:

Selamlar nasılsınız?🥰 İşi gücü hallettim yeni oturdum.
Selam cnm iyiyiz sana da afiyet olsun 😘

bugun kutuphanemizde birden fazla dilde kitap okuma yapilacak ayni kitap ama farkli dillerde Turkce kitap okuyacagim bende.. cok heyecanli onurlu ve gururluyum .. Her hafta zaten Nederlands kitap okuma var bu hafta boyle harika bir hafta 💚☘️💚☘️💚☘️
OyyyyEn Büyük TÜRKİYE

Ne güzel bir etkinlik. Nefesine kuvvet bitanem. :KK60:

Back
X