Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende dışardaydım zaten,şansımıza güzel olacak desene çıtırım,nem azaldıysa daha süper geçen senede azdı nem hiç bunalmamıştık hatta

Hocam çıtırım ekürim :KK200:

Harika bir menü ellerine sağlık olsun çıtırım
Çok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diye :KK68: Her şey tıkır tıkır yolunda gitsin eküricim. :dua: enerjinle Antalya semalari bayram edecek. Burada olduğunu bilmek bana çok iyi gelecek. :KK5:
Güzel dileğin için teşekkür ederim. Pirinçler ıslandı. Çorba kısık ateşte. Tavuklar didildi. Görsel eklemesem olmaz di mi:rolleyes:
IMG_20220907_152733.webp

Akıllı saatimin aklını seveyim. Ayakta çok durdun biraz mola ver diyor :süslü:
@pastelfit kaptan nörüyor ki :işsiz:pilates yapıyordur giciks:63:bugun yemek jubilemi yapayım cuma kervana yetişeyim. Kordiş de gelmedi :KK14:
Çok akıılı bunlar çıtırım azcık fazla oturdunmu hemen dürtüyor kalk hadi diye :KK200:
Çok dua ediyorum tatiliniz harika geçsin diye :KK68: Her şey tıkır tıkır yolunda gitsin eküricim. :dua: enerjinle Antalya semalari bayram edecek. Burada olduğunu bilmek bana çok iyi gelecek. :KK5:
Güzel dileğin için teşekkür ederim. Pirinçler ıslandı. Çorba kısık ateşte. Tavuklar didildi. Görsel eklemesem olmaz di mi:rolleyes:
Eki Görüntüle 3126121
Çok sağol canım benim inşallah güzel bir tatil olur bizim içinde,minnoşum çok seviyor çünkü,su havuzlarına bayılıyor varya çok eğleniyoruz beraber olunca.
Güzel dileklerin içinde çok sağol bitanem harikasın sen muhteşem bir kadınsın :KK60::KK74::KK74:
Yemekler harika olmuş ellerine sağlık olsun

Eki Görüntüle 3126121
ellerine sağlık canım nefis görünüyorlar şimdiden afiyet olsun

Eki Görüntüle 3126121
😻😻 Misafir kabul ediyor musun?:rolleyes::rolleyes:
Çok akıılı bunlar çıtırım azcık fazla oturdunmu hemen dürtüyor kalk hadi diye :KK200:

Çok sağol canım benim inşallah güzel bir tatil olur bizim içinde,minnoşum çok seviyor çünkü,su havuzlarına bayılıyor varya çok eğleniyoruz beraber olunca.
Güzel dileklerin içinde çok sağol bitanem harikasın sen muhteşem bir kadınsın :KK60::KK74::KK74:
Yemekler harika olmuş ellerine sağlık olsun
İyi tatiller🥰
Kahve ve uyku :deli:
Güzellik uykusu supeeer:rolleyes:
Daha güzel uyuyorum kahve içince:KK45::KK45:

😻😻 Misafir kabul ediyor musun?:rolleyes::rolleyes:

İyi tatiller🥰

Daha güzel uyuyorum kahve içince:KK45::KK45:
Hem de her zaman seve seve agirlarim eppemi:KK60: o zaman menü değişir tabi
Salatalik, semiz otu, yeşil mercimek yoğurt karıştır üzerine cevizli sos gezdir...sonra kabağı sotele eppeğime sun...:deli:bol detoks suyu unutmam tabi ki :KK66:

Hiç asasim yok galiba ahaha sipariş verdim yine tikincam:KK43:
Başlayınca tüm bu huzursuzluklar sona erecek tatlım. Ne yiyeceğine acikmadan karar verirsen kan sekerin düşmeden tedbirini alırsın. Galiba falanla olmaz zayiflayanlar senden daha mı güçlü iradeli sanıyorsun alakası yok. Alışkanlık oluşması için kendine zaman ver.

Başlayınca tüm bu huzursuzluklar sona erecek tatlım. Ne yiyeceğine acikmadan karar verirsen kan sekerin düşmeden tedbirini alırsın. Galiba falanla olmaz zayiflayanlar senden daha mı güçlü iradeli sanıyorsun alakası yok. Alışkanlık oluşması için kendine zaman ver.
Öyle canım da o kafada hiç değilim :( emeklilik nasıl gidiyor :)

Back
X