Bu konu tekrarları boşa mı gitsinAyy yok yeter gari![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu tekrarları boşa mı gitsinAyy yok yeter gari![]()
canım hoşgeldinTamamdır kaptancim teşekkür ediyorum![]()
iyi geceler canımİyi geceler. Yarın bol eksili bildirimler![]()
Bak Aşkitom, çocukların annesinin 5 yıl sonraki yaşının , ortanca çocuğun yaşının 2 katı olması gerçekten ilgimi çekmiyor ama biliyorumBu konu tekrarları boşa mı gitsin![]()
Günaydın canımGünaydın kizlar![]()
![]()
Hoşbuldum.... canım kaptanım nasılsın...Selam canim hosgeldin![]()
Hoş geldin tatlım
Kilo aldım geldim dersen çok sevinicim![]()
Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün ismi neDoğdu abla 1 aylık olduk bile çok şükür
Ovvvvv kaçıncı sınıflar.. Allah kolaylık versinHanımlar okul telaşındayım. Pazartesi seviye sınavı olacak çocuklar. Bir hazırlık bir hazırlık. Çok gelemedim. Ama mutluyum
Artık gerçek masterfite hazır olacağım ve hepinizi bekliyorum.Zipzip- kaptanım gelene kadar hep beraber kilo vereceğiz. Cuma kilolarınızı beni etiketleyerek bildirirseniz MASTERFİT başlıyor
![]()
![]()
![]()
Ablasının sulişiHoşbuldum.... canım kaptanım nasılsın...
Sevin sevin sırf senin için kilo aldım geldim ablam sevinsin diye...emeklilik nasıl gidiyor...
Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün ismi ne
Ovvvvv kaçıncı sınıflar.. Allah kolaylık versin
Sen çocukların anasının yaşını bul da bana sarma yaşımı ortaya koyma bakBak Aşkitom, çocukların annesinin 5 yıl sonraki yaşının , ortanca çocuğun yaşının 2 katı olması gerçekten ilgimi çekmiyor ama biliyorum![]()
Günaydın canım ekürimCümleten günaydınlarrrrrr hanımlar![]()
Günaydınlar canısı çıtırımGünaydın canım ekürim![]()
Günaydın kizlar![]()
![]()
günaydın herkese![]()
Cümleten günaydınlarrrrrr hanımlar![]()
Günaydınlarrrrr