Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tutku44 Tutku44
Çarşamba ve perşembe adımım

Eklentiler

• 1A15DD73-8E16-4782-A4D8-4F5752B7C7B2.webp
    1A15DD73-8E16-4782-A4D8-4F5752B7C7B2.webp
    13 KB · Görüntüleme: 28
  • 2F6AB344-86A2-498D-94AE-6E2C81FC27E4.webp
    2F6AB344-86A2-498D-94AE-6E2C81FC27E4.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 27
HANIMLAR MERHABA 🥰
YARIN MASTERFİT TAKIMLARINI KURALIM. BU ŞEKİLDE İSTİKRARSIZ İLERLEMEK HİÇ BİRİMİZE FAYDA SAĞLAMAZ. KATILMAK İSTEYENLER YARIN 13.00’E KADAR TARTILARINI BENİ ETİKETLEYEREK BİLDİRSİN LÜTFEN.
:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Hanımlar okul telaşındayım. Pazartesi seviye sınavı olacak çocuklar. Bir hazırlık bir hazırlık. Çok gelemedim. Ama mutluyum😍
Artık gerçek masterfite hazır olacağım ve hepinizi bekliyorum. Zipzip- Zipzip- kaptanım gelene kadar hep beraber kilo vereceğiz. Cuma kilolarınızı beni etiketleyerek bildirirseniz MASTERFİT başlıyor :halay: :halay: :halay:

Selam canim hosgeldin 🥰
Hoşbuldum.... canım kaptanım nasılsın...
Hoş geldin tatlım :KK36:
Kilo aldım geldim dersen çok sevinicim:KK53:
😂😂😂😂 Sevin sevin sırf senin için kilo aldım geldim ablam sevinsin diye...emeklilik nasıl gidiyor...
Doğdu abla 1 aylık olduk bile çok şükür
Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün ismi ne
Hanımlar okul telaşındayım. Pazartesi seviye sınavı olacak çocuklar. Bir hazırlık bir hazırlık. Çok gelemedim. Ama mutluyum😍
Artık gerçek masterfite hazır olacağım ve hepinizi bekliyorum. Zipzip- Zipzip- kaptanım gelene kadar hep beraber kilo vereceğiz. Cuma kilolarınızı beni etiketleyerek bildirirseniz MASTERFİT başlıyor :halay: :halay: :halay:
Ovvvvv kaçıncı sınıflar.. Allah kolaylık versin

Hoşbuldum.... canım kaptanım nasılsın...

😂😂😂😂 Sevin sevin sırf senin için kilo aldım geldim ablam sevinsin diye...emeklilik nasıl gidiyor...

Maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün ismi ne

Ovvvvv kaçıncı sınıflar.. Allah kolaylık versin
Ablasının sulişi :KK74::KK71::KK71:
Bundan iyisi Şam' da kayısı :KK72:emeklilik seminersizlik müthiş :KK37: bugün takımlara katılmanın heyecanıyla attım kendimi parka bir yüz gram daha gitsin de motivasyon olsun dedim. :KK68:sen de bizimle misin:KK5:58 kiloyla ben yer içer yatardim gerçi de gençlerin gözü doymuyor işte :KK62:

Back
X