Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorum ama dun tartiyi unuttum.bugun atsam resimli olur mu ki?Kinoalihatun cnm masterfit?
Mrb cnm ben kırmızı takımda dwğilmiydimMaviş takımım şimdiden menülerimizi ayarlayalım.
@pastelfit lokum falan yok
aypare ackerman
@erenmothers
icecreamm
@karamelllim
Spor , su ihmal etmeyelim. Kaçamak cumaya kadar yasak. Yiyenlere ağır cezalar var.
Kırmızı takımı yenmek için planlarınızı iyi yapın göreyim sizi.![]()
Mrblar örtmenimmmCanım seni/ sizi tanıyabilmem için minik bir özet rica edebilir miyim
@karamelllim
Ben malumunuz Elhan abla. Çiçeği burnunda emekli edebiyat öğretmeniyim. İki çocuğum var. Antalya' da yaşayan bir Gaziantepliyim.![]()
Yeni başlangıcın hayırlı olsun kinoam
Masterfitte 8 bin adım uygulaması devam ediyor sanırım. Onun dışında ayrıca spor puanlaması varsa kaptanlarımız bizi aydınlatsınKızlar spor puani hesaplaması oluyor mu hala
Günaydın EloşumGunaydin kizlar![]()
![]()
Yeni bitti tatlımm.Sarı takım yok mu
Haftaya ben de adım atmaya başlayayım![]()
Memnun oldum canım.Mrblar örtmenimmm
Ben 2 çocuk annesiyim kayseride yaşıyorum
Kkyı genelde hamilelik üzerine takip ettim şuanda da inş fit olucaz hep birlikte burda![]()
Sağol inşallah bitanemYeni başlangıcın hayırlı olsun kinoam![]()
Maviş takımım şimdiden menülerimizi ayarlayalım.
@pastelfit lokum falan yok
aypare ackerman
@erenmothers
icecreamm
@karamelllim
Spor , su ihmal etmeyelim. Kaçamak cumaya kadar yasak. Yiyenlere ağır cezalar var.
Kırmızı takımı yenmek için planlarınızı iyi yapın göreyim sizi.![]()
Meldam balimmmmİstiyorum ama dun tartiyi unuttum.bugun atsam resimli olur mu ki?