Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam cnm olmuş 😘

Günaydın kaptanim ♥️
😍

Haftasonlari zor oluyor biraz canım çocuklarla 😐😔
Tamam canım 😍

hahahhaha korkak tedi ooo 🐈 2 gündür geliyo bakıyo kaçıyo 😂😂😂
Gel gel canım sıkmıyoruz burda 😍

İstediğin kiloya gel zaten vücud dengeler beni dinle 🥰
Ayyyyy inş 😍😍😍😎😎😎

Canım hangi semttesin 😍

Eline sağlık kaptanım 😍

Canım az yeme zaten 70lere kadar gelirsin bol yiyerek
Bi de evet leslie bile yapsan faydalı canım :KK66:
Kalbini bi tık hızlandır yeter

Uff tatlım bunların hepsi tansiyon düşürücü şeyler
Protein ve tuz da yeterli değil ki tutsun
Geçmiş olsun 😔

Canım adım maşallah :nazar:

Canım evet düşük normalde kaç çıkıyor
Bi tuzlu ayran iç istersen küçük ,sonra tekrar ölç canım

Çankaya kaptanım Anıtkabir in karşısındaki mahalle 😍
Teşekkür ederim canım 🥰
🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉

📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢
🎀Sevgili masterfit ekibi ,
Takımlar kuruldu heyecanla basliyoruz 🤗
Bu haftada spor takibini yapacagim🙃 malesef hukumet istifami almiyo 🧐,okumuyo 🙈diyom benden spor bakani olmaz 🤡az daha dişini sık bile demiyorr🤪

vel hasıl bende gecen haftanin kara listesini (bir sonraki mesajimda olacak hızlica bakip geciniz 🙈)ve yeni mukemmel listemizi paylasiyorum 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎉

💚Sizden iki ricam var
🌿 Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. 🌿Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..💐
O zamannn süper hafta başlasınnn 🎊🎈💖🎊💖🎈💖🎊💖🎊🎈🎊

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ❤️
@Aijoo
@sara_28
@DombiliKus
@Tutku44
@icecreamm
@_ASTRAL_
Elhan Elhan 💙
pastelfit pastelfit
aypare ackerman aypare ackerman
@erenmothers
@askrhpozitif
@karamelllim
@Kinoalihatun

Eki Görüntüle 3128234
Zipzip- Zipzip- 💝
Cordelia Cordelia 💝
Ah hayatım sen de haklısın🙈Ben de okul derdine düştüm, bi de burayı takip etmeye çalışıyorum. Seni hiç düşünmedim :KK23:Sık dişini yapabilirsin, şimdi sporlar da coşar:KK49:
Gecen haftanın degerli iki uyesini kalpten tebrik ediyorum
pastelfit pastelfit :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
@sara_28 :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu hafta gecti artık onümuze bakacağız ❤️💙
Eki Görüntüle 3128235
Eline sağlık canım 🥰
Mesajı yeni görüyorum. Bu hafta geçti diye düşündüğümden dün saat kolumda değildi. Avantajı etkileyecekse, bu hafta çıkart beni kaptanım:KK37:
Tamam haftaya canım🥰
Afiyet olsun canım 💙.
Teşekkür ederim Aşkitom. Yemin ederim ben senden tırsıyomuşum. Acıktıkça salatalık kemiriyorum 😂
Iyi pazarlar kaptanim ♥️
Merhaba kaptanım🥰
Amin inşallah ablacım, kv kbaba yaşlılar. Karşı dairelerindeyiz 🤣 sorun yok şimdilik, bebeleri büyüteyim biraz sonra gideriz uzaklara 😬 16+5 oldu minik kızımız 🤗

Teşekkür ederim canım kaptanım 😘

Sen Batıkent’ten bahsediyorsun bence ☺️

İnşallah canım, 100 kiloya kadar yolu var 🤣

Teşekkür ederim canım.Evet kilo verilir, sağlıklı olalım da 🤗

16+5 haftalık oldu canım 🤗

Amin inşallah canım, hepimiz ailelerimizle mutlu yaşayalım inşallah 🙏🏻
Oy maşallah 🧿 kocaman olmuş😍

Tatlimmmm bütün paslarim senin olsun...:oops:
Valla toplanmanizi bekliyorum. Sabah doksanlarda seni aradım napıyor diye yazamadan işe güce dalmışım. Arkadaşlarim hep sitem ediyor inan ki haklısınız. :KK57:
:KK60: valla toplanamıyorum bir türlü. iş yoğunluğu içinde boğuldum. arda arda doktor randevularım var. kendimi kaybettim Elhanım 😭
siteye girdiğimde 90 lara da uğruyorum ama son dönemde hiç ilgilenemedim. orası da çok sakinledi. herkes koptu bu dönem. herkes toplanmayı bekliyor. hepimizin kafalar dağınık.
ben aslında iş yoğunluğunu ve şu sağlık randevularımı atlatsam toplanıp tam gelicem aralıklı oruca da tam başlayacağım ama bi bitmedi yoğunluk. neyse Allah sağlık, afiyet, huzur versin de elbet toplanırım.
yoksa ben de çok özeldim hepinizle diyet-spor yapmayı.

bekleyin beni anacım :süslü::KK68::KK68::KK68::deli:

bi yeşil çay patlayatım bari
1662899085012.webp

:KK60: valla toplanamıyorum bir türlü. iş yoğunluğu içinde boğuldum. arda arda doktor randevularım var. kendimi kaybettim Elhanım 😭
siteye girdiğimde 90 lara da uğruyorum ama son dönemde hiç ilgilenemedim. orası da çok sakinledi. herkes koptu bu dönem. herkes toplanmayı bekliyor. hepimizin kafalar dağınık.
ben aslında iş yoğunluğunu ve şu sağlık randevularımı atlatsam toplanıp tam gelicem aralıklı oruca da tam başlayacağım ama bi bitmedi yoğunluk. neyse Allah sağlık, afiyet, huzur versin de elbet toplanırım.

Dua ordusu arkanda tatlım ..kızlar da okuyor şimdi eminim benim gibi düşünüyorlar. Sağlık ve huzurla geçsin günlerin. Allah yardımcın olsun. Her türlü işlerinde kolaylıklar dilerim. :KK60: :KK68: :dua:

Teşekkür ederim canım 🥰

Ah hayatım sen de haklısın🙈Ben de okul derdine düştüm, bi de burayı takip etmeye çalışıyorum. Seni hiç düşünmedim :KK23:Sık dişini yapabilirsin, şimdi sporlar da coşar:KK49:

Eline sağlık canım 🥰

Tamam haftaya canım🥰

Teşekkür ederim Aşkitom. Yemin ederim ben senden tırsıyomuşum. Acıktıkça salatalık kemiriyorum 😂

Merhaba kaptanım🥰

Oy maşallah 🧿 kocaman olmuş😍
Kaçamak yok :KK20::KK20::KK20:
Allah beni hayatına boşuna sokmadı. :sopa:
fesang fesang her lokmasinda beni hatirlardi bir zamanlar.. gelsin napacagimi biliyorum ben. :KK59: Yarın 500 gr dan az eksiyle gel de göreyim :işsiz:
Fotomdaki mesajı gördün mü :KK68:

Allah kolaylık versin tatlım 🙏

😍 şifa olsun canım

Back
X