• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi döndüm,yok vallaaa görüşemedik keşka yakın olsaydık ta ne güsel olurdu.

Bakkk yaaa hiç haberr vermediler bile çıtırın ekürün geldi diye keşke imkanımız olsyadı beee hocam ne güzel olurdu :KK200:
Hoş geldin canım :KK60:
Allah tekrarını nasip etsin. Bir dahakine aklında olsun ısrar edeceğim ama. Kızına önceden benden bahsedersen altyapıyi hazırlamış oluruz. Bir saatini calarsam çok mutlu olurum. Ne kadar uzak olursa olsun atlar arabaya gelirim. Uzak olduğundan değil tatilde araya sızmak istemedim inşallah çok güzel geçmiştir.

Günaydınlar kuzum hoş buldum sağol,çok iyiydi güzel geçti,yedim valla itiraf edeyim bastım nikanı hepsine affetmedim :KK200:

Hoş buldun fıstığım sağol,bende özledim aklım kaldı hep burada.:KK200:
nasıl geçti tatil abla
kız kıza :halay::halay::halay:

Günaydınlar kuzum hoş buldum sağol,çok iyiydi güzel geçti,yedim valla itiraf edeyim bastım nikanı hepsine affetmedim :KK200:

Hoş buldun fıstığım sağol,bende özledim aklım kaldı hep burada.:KK200:
Cok iyi yapmissin ablacim afiyet olsun her zaman tatile gitmiyoruz 🤭🤭

Cuma 58.9
Pzt 58.9 istikrarlıyim:)
Ortim cumaya kadar verirsin merak etme
cuma 82.6
bugun 82.8
arkadaslarimi teselli ederken bende artı gelmisim 😶😶beklemiyordum ama gecer insa cumaya gecer 🙆🏻‍♀️
erenmothers erenmothers
Zipzip- Zipzip-
pastelfit pastelfit
Cumaya kadar veririsin vakt var daha.
aldım kilo başımı gidiyor...:KK43: basbaya aldim..
motivem hiç yok.
Ne oldu canısı cumaya kadar dikakt edersen veririsin nasılsa.

Hosgeldiniz🥰

Gunaydin fesangim♥️

Günaydın canim afiyet olsun♥️

Günaydın kaptanim 💙

Günaydın Elhoşumm afiyet olsun♥️

Günaydın canim♥️

Cumaya eksiye dusersin ablacim♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Cumaya eksiye dusersin canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Aksam tartildigin icin bu kadar fark olmasi cok normal canim ama dikkat ettigin icin eksi görmüşsündür 🥰🥰

Aaa gecmis olsun pastelfitim 😞
Teşekkür ederim canim ❤️😍

Ortim cumaya kadar verirsin merak etme

Cumaya kadar veririsin vakt var daha.

Ne oldu canısı cumaya kadar dikakt edersen veririsin nasılsa.
8 kg aldim birden.. hgergün hamurişi derken uçtu.. normal.. evet toparlamam lazim..

Back
X