Ya bende pazar sabahindan beri çıkış yok iyi miYerinde kalmasın inşallah geri çıksın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende pazar sabahindan beri çıkış yok iyi miYerinde kalmasın inşallah geri çıksın![]()
Bende 7 de yarışmıştım ama 2015 gibi falanHoşbuldum, evet 9. Takımda yarışmıştım ama
Hoşbuldum
Hoşbuldum
Hoşbuldum
Hoşbuldum, ayyy teşekkür ederim
Hoşbuldum kaptanım![]()
3 gündür bende de yokYa bende pazar sabahindan beri çıkış yok iyi mi
Maşallah bize3 gündür bende de yok
Zeytinyağı içinde Cevizli incir kurusu aldım sırf bunun için, günlerdir yiyorum tık yok3 gündür bende de yok
Bende katilmak istiyorum ama 36 yapamam direk birde şuan evdeyım ya çocuklar falan bi 20 saatle başlasam yavaş ilerlesem olur musaat 8 de başlayak mı
EyvaahhYa bende pazar sabahindan beri çıkış yok iyi mi
Ben alışkınım canım kirmizi kaptanken wcsizlige 2.5 kilo almisligim varEyvaahhacilen çaresini bulman lazım kaptan yoksa yandı gülüm keten helva
![]()
Yok yok hiç bişey işe yaramıyoZeytinyağı içinde Cevizli incir kurusu aldım sırf bunun için, günlerdir yiyorum tık yok
Olur canım ilk bende 26 saat tutmuştum❤ 3 dk sonra başlıyozBende katilmak istiyorum ama 36 yapamam direk birde şuan evdeyım ya çocuklar falan bi 20 saatle başlasam yavaş ilerlesem olur mu![]()
Dün çok yedim Sabah iyiydi yumurta yarım avakoda falan öğlen kuru fasulye pilav turşu akşama 8 tane kıymalı sarma 6 tane kurabiye 22.00 da yemeyi bitirdim yarım saat sonra yattım çok kötü bir gündü.
Bugün 16.00 da iki tane kıymalı pide yedim başka biseye gerek yok sanırım bugün belki 3 dolma yerim 2 saat sonra ama onu yemesem daha iyi inşallah yemem DEDIM AMA YEDIM 3 BUYUK DOLMA YEDIM YAPACAK BISEY YOK AMA KEYIF ALAMADIM NEDENSEYEMESEMDE OLURMUS DEMEKKI 2 PIDE DOYURMUS BENI DEMEKKI
Bendeki artı da ondan galiba. Grçen cuma 69.5 bugün 70.5Ben alışkınım canım kirmizi kaptanken wcsizlige 2.5 kilo almisligim var
Olabilir canım mesela şu an parmaklarım şişti yüzük sıkıyorBendeki artı da ondan galiba. Grçen cuma 69.5 bugün 70.5
Ben 18.10 dan beri birşey yemedim zatenYok yok hiç bişey işe yaramıyo
Olur canım ilk bende 26 saat tutmuştum❤ 3 dk sonra başlıyoz![]()
Benim de öyle gözaltlarım bile şişOlabilir canım mesela şu an parmaklarım şişti yüzük sıkıyor
Meyve suyu kefir ayran hariç herşeyBen 18.10 dan beri birşey yemedim zatenneler serbest peki şu dışında
Çay kahve şekersixBen 18.10 dan beri birşey yemedim zatenneler serbest peki şu dışında
Merhaba şu orucu mu yapiyorsunuzOlur canım ilk bende 26 saat tutmuştum❤ 3 dk sonra başlıyoz![]()
Ben alışkınım canım kirmizi kaptanken wcsizlige 2.5 kilo almisligim var
Bendeki artı da ondan galiba. Grçen cuma 69.5 bugün 70.5
Bu ödem den kurtulamayacagiz sanirim birde adet de olamadım bu ay kötü başladık demekkiOlabilir canım mesela şu an parmaklarım şişti yüzük sıkıyor