- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Senin annen dişlerin çürür diye kızıyorsa bizimki de kızıyor yağ bağlarsanız yemeyin diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin annen dişlerin çürür diye kızıyorsa bizimki de kızıyor yağ bağlarsanız yemeyin diyor
Anlamadım canım?
Bir aksilik çıkmazsa olacağım canim
Seni gördüm dedimmm şeker olan sensin yani şekerimAnlamadım canım?
Amin canım, şimdiye kadar bişey bulamadılarGecmis olsun tekrardan arastirmalari devam ediyor sanırım insallah tedavi olup evine sağlıklı bir sekilde dönersin![]()
SüperBir aksilik çıkmazsa olacağım canim
Yaza kadar biraz kilo vermeliyim![]()
Ama annesi iyi kızamamış demek gitmiş Pendik'te yemiş böreğiSenin annen dişlerin çürür diye kızıyorsa bizimki de kızıyor yağ bağlarsanız yemeyin diyor![]()
Rabbim hayırlı temiz sonuçlar versin sağlığınızs bian evvel kavuşun inşallahAmin canım, şimdiye kadar bişey bulamadılar
Yarın kamerayla girip kalbe bakacaklar ve omurilik bakacaklar, tekrar boruya girecem
-2 kg olan benAma annesi iyi kızamamış demek gitmiş Pendik'te yemiş böreğisende bugün bi parçada olsa yemişsin 1 kaşık makarna salatasıyla gözümden kaçmadı hahahah
![]()
Haftaya olabilir belki canim bende bu hafta biraz kilo vereyim kaptanlik yarisinda haksızlık olmasınSüperderbi olsun yineeee lütfennnn
![]()
Sen daha şekersin balım benimSeni gördüm dedimmm şeker olan sensin yani şekerim![]()
Doğru söylüyorsun canımHaftaya olabilir belki canim bende bu hafta biraz kilo vereyim kaptanlik yarisinda haksızlık olmasın![]()
Canım Fezom bir an önce tamamen düzelir inşallahHayırlı geceler kızlar
Herkese cevap veremiyorum, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Kayda değer bişey yok, bütün tetkikler temiz,
Araştırmaya devam ediyorlar, hayrolsun inşallah
Henüz bacaklarda düzelme yok
Yeni gelen kızlar gördüm, hoşgelmişler, daim kalırsınız inşallah
Aaa ver tabi ödül kendine çok hakkettin ama az bile vermişsin öyle ödül mü olur insan birer tabak yer-2 kg olan ben1 böreğin 1 kaşık makarna salatasının lafımı olur
ödül verdim kendime ara ödül
![]()
Bak yaSen daha şekersin balım benim![]()
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Akşamdan sabaha kadar herkes tartısında kilosundan -500 gr daha az görsün inşallah
gezegenfeza rabbim şifa versin güzel bir güne uyanalım inşallah
![]()
Neden yaza kadar kaptanım ?Bir aksilik çıkmazsa olacağım canim
Yaza kadar biraz kilo vermeliyim![]()