Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12 ocak perşembe
Çok sağlıklı değildi ama

Saat 11.00
İstiridye mantar
2 yumurta Çiyali ve keten tohumlu daha doyurucu hissediyorum böyle
Peynir zeytin

Saat 16 .00
Karabugdayli patlak şeylerden
1 tane cennet elması tahinli

Saat 18.30
Yalancı işkembe çorbası
Patatesli etli bezelye
Şehriye pilavı

Şekersiz 2. Gün inşallah bitti

Zipzip- Zipzip- . @fesang Cordelia Cordelia poli çok sana layık olamadım ama pilav olmasaydı daha iyiydi ama çok açım hala açım :)
Afiyet olsun.💙😘
Kaptanım son günümüz son menümüz hayırlı olsun. Yarın güzel bir eksi getirmek istiyorum. Regl zamanı geldi çattı. Mücadelem devam ediyor. Hedef -2 kg. Sonuç ne olur bilemem. Kazanmak için girdik bu yarışa... Mühim olan yarışmak falan değil.🤣🤣🤣

Bugünkü müthiş sahanee menümüzde yazıyım🤨🤔
12 Ocak Perşembe
10.30
2 TB ekmek
1 yumurta
2 ksk biber kavurması
Peynir
Zeytin

14.00
1 tane pisi
1 bardak ayran

17.30
1 kepçe kuru fasulye
2 slm ekmek
Turşu

19.00
İnce bir dlm yaş pasta

Su 2 litre
Spor yok ama yarından itibaren olacak ins
Pişi
Yaş pasta

Hepsi de minik... Masterfitte uzun soluklu beraberiz gibi geliyor. 😀 Zipzip- Zipzip-

Ve tabi ki afiyet olsun. 😘❤️

Yeşil
Tamam canim 🥰

Dikkat et canim cok zorlama kendini 😔

Yesil takim hep vardi aslinda ama cok katilan olmuyordu zaten 1 aydir duzenli olarak devam ediyoruz 🥰

Tamam canim yesile ekledim💚
Sag ol zipzipim..Sen herhangi bir takimda olacak misin peki? Sen de benim gibi sarıydın💛

Afiyet olsun.💙😘
Kaptanım son günümüz son menümüz hayırlı olsun. Yarın güzel bir eksi getirmek istiyorum. Regl zamanı geldi çattı. Mücadelem devam ediyor. Hedef -2 kg. Sonuç ne olur bilemem. Kazanmak için girdik bu yarışa... Mühim olan yarışmak falan değil.🤣🤣🤣
İkile o zaman (eksi 2):oha:

Pişi
Yaş pasta

Hepsi de minik... Masterfitte uzun soluklu beraberiz gibi geliyor. 😀 Zipzip- Zipzip-

🤣🤣Pisi minik değildi canim
Ya buhran geçiriyorum sanırım yarın diyetisyene ne diyeceğim diye düşünürken hala yeme modundayim kendimi çözemedim 😢

Bugünkü müthiş sahanee menümüzde yazıyım🤨🤔
12 Ocak Perşembe
10.30
2 TB ekmek
1 yumurta
2 ksk biber kavurması
Peynir
Zeytin

14.00
1 tane pisi
1 bardak ayran

17.30
1 kepçe kuru fasulye
2 slm ekmek
Turşu

19.00
İnce bir dlm yaş pasta

Su 2 litre
Spor yok ama yarından itibaren olacak ins
Afiyet olsun canim♥️
12 Ocak menu

Sabah
Kahve

Ogle 12.20

2 yumurta
1 avuç badem
1 avuç fındık

Akşam

1 kase mercimek çorbası
150 gram et sote
Turp salatası
2 kaşık yoğurt

2 litre su.
Bitki çayı
Kahve

Zipzip- Zipzip- minerva1988 minerva1988
Afiyet olsun kaptanim ♥️
Yeşil

Sag ol zipzipim..Sen herhangi bir takimda olacak misin peki? Sen de benim gibi sarıydın💛
Bu hafta masterfitteyim canim🥰

Afiyet olsun.💙😘
Ahaha sen aşırı istikrarlı bı hafta geçirdin ben 3 gündür dikkat ediyorum , umarım hedefine ulaşırsın kuzum :) haftaya bakalım hangi takımda olacağım senin mi Zipzip- Zipzip- in takımı mi :)

Ahaha sen aşırı istikrarlı bı hafta geçirdin ben 3 gündür dikkat ediyorum , umarım hedefine ulaşırsın kuzum :) haftaya bakalım hangi takımda olacağım senin mi Zipzip- Zipzip- in takımı mi :)
Biz bu hafta kaptan olmayalim bence. Kazanan kırmızı kaptan olsun. İnşallah sonraki haftalarda yine derbi yaparız. 😘

Canım genelde minik olmuyor minik yazılıyor:KK14:🤣
:KK70:simdi bı düşüneyim pasta dilimi bana göre minikti ama kime göre neye göre tabi değişir😂😂 büyük küçük kavrami önceki dilimlerime göre minnacikti bide fasulyeyi tam hazmedememisti minnoş midem ondan yani:rolleyes::confused:

Bende duş almıştım sıcak su tansiyonumu düşürdü sanirim pek halsizleştim belki bi meyve yiyebilirim daha kötü olursam
15 dk spor yaptım. Bu ara yaptığım sporlar etkili oluyor galiba basen bölgesi zorlanıyor. Yıllardır kipramayan taşları kiprattim biraz ağrısı olacak tabii. Ama devam edemedim. Çok halsizim.
Bende yeşil deyim birbirimizi kontrol edelim mi🤣
@Willemijn- bacım seni kontrol manya yapar iyi düşün 🙄
Sevdiği deriyi yerden yere vuranlardan kendisi🤣
Ama sen gelirsen ben hedef tahtasından inerim 😅😅
Pişi
Yaş pasta

Bizde büyük olmaz herşey minik sadece biz büyüğüz🤣🤣

Back
X