Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim♥️

Afiyet olsun kaptanim ♥️

Bu hafta masterfitteyim canim🥰
Tamam zipzipim. Ben maalesef imkansiz bu aralar. Tansiyonum dusuyor da, cocuklarin pesinde kosmam icin ekstra enerji gerek. İkisi de kucuk ve yaslari yakin Uykusuzluk, istedigim zaman yemek yiyemeyip, aksam aclik krizi... Bitkin dusuyorum. Aksamlari babalari ilgilense, o da yok. Yapacak bi sey yok. Saglik olsun be zipzipim.:KK74:

:KK70:simdi bı düşüneyim pasta dilimi bana göre minikti ama kime göre neye göre tabi değişir😂😂 büyük küçük kavrami önceki dilimlerime göre minnacikti bide fasulyeyi tam hazmedememisti minnoş midem ondan yani:rolleyes::confused:
:KK48::KK48::KK48: cuma itibarı ile görece minik kaçamakları bırakmalıyız 🙌🤝

15 dk spor yaptım. Bu ara yaptığım sporlar etkili oluyor galiba basen bölgesi zorlanıyor. Yıllardır kipramayan taşları kiprattim biraz ağrısı olacak tabii. Ama devam edemedim. Çok halsizim.

@Willemijn- bacım seni kontrol manya yapar iyi düşün 🙄
Sevdiği deriyi yerden yere vuranlardan kendisi🤣
Ama sen gelirsen ben hedef tahtasından inerim 😅😅

Bizde büyük olmaz herşey minik sadece biz büyüğüz🤣🤣
🤣🤣🤣aşk olsun kötü mü yaptım yani Bak kilo cuklar gidecek👌

Tamam zipzipim. Ben maalesef imkansiz bu aralar. Tansiyonum dusuyor da, cocuklarin pesinde kosmam icin ekstra enerji gerek. İkisi de kucuk ve yaslari yakin Uykusuzluk, istedigim zaman yemek yiyemeyip, aksam aclik krizi... Bitkin dusuyorum. Aksamlari babalari ilgilense, o da yok. Yapacak bi sey yok. Saglik olsun be zipzipim.:KK74:
Aynen canim sağlık olsun sen ve cocuklar iyi olun kiloyu verirsin yine🥰🥰

Bende 4 buçuk saat bişey yemedim ama tansiyonum düşüp kötü olunca meyve yedim😩 2 3 dilim mandalina yarım elma, 1 ince dilim ayva, çeyrek muz🤣🤣
Ne desem ki yarasın desem beddua gibi olacak şifa olsun canım 😍
🤣🤣🤣aşk olsun kötü mü yaptım yani Bak kilo cuklar gidecek👌
Valla bu hafta fenaydı çok üzgünüm.
Cumartesi 80.7 di oysaki. Pazartesi nasıl 82.2 olur. Ve bu kadar sıkı diyete nasıl gitmez😭

15 dk spor yaptım. Bu ara yaptığım sporlar etkili oluyor galiba basen bölgesi zorlanıyor. Yıllardır kipramayan taşları kiprattim biraz ağrısı olacak tabii. Ama devam edemedim. Çok halsizim.

@Willemijn- bacım seni kontrol manya yapar iyi düşün 🙄
Sevdiği deriyi yerden yere vuranlardan kendisi🤣
Ama sen gelirsen ben hedef tahtasından inerim 😅😅

Bizde büyük olmaz herşey minik sadece biz büyüğüz🤣🤣
Birde canım zaten açlik yapıyoruz ya 16 . Saatten sonra yapılan sporlar direk yağ yaktırıyormuş

Benimkiler öyle yaşları yakın ilk zamanlarımız daha zordu ama şimdi biri 5 buçuk biri 4 yaşında şükür 🥰

Zipzip- Zipzip- kaptanim ben mavi ve kirmizi tskimlardan birinde yarişın gladyatör savaşi gibi oldugu bir ortamda olmak istiyorum :KK54:Ayrica beni seçecek ksptanima sesleniyorum valla beni terlikle sopayla bile kovalayabilirsin çok acayip motiveye ihtiyacim var uyarilara açigim:KK52:
Ben bu hafta takımlarda olmuycam ama seni dürterim yine🤣🤣

Bu tarz tarifleri sevenler varsa 😍
Screenshot_2023-01-12-19-54-26-37_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp

İyi akşamlar kızlar felaket menümle ben geldim hadi bismillah:KK76:
12 Ocak Perşembe
Saat 12:00
2 tane üzümlü cupcake

Saat 15:30
10-12 çiğköfte
1 dilim etli su böreği
1 poğaca
2 tırtıl kurabiye