• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende öyleyim pskolojim hazır olmayınca yapamıyorum maalesef
Kesinlikle diyet yaparken diyet döngüsü oluştursan kilo gitmiyor gitmediği gibi hep üstüne ekleme geliyor bu yüzden psikolojik hazır olmadan 2 gün diyet sonra hop boz sonra tekrar uğraş beden bir süre sonra kendini korumaya alıyor ve kilo gitmiyor sonra ben diyet yapıyorum bu kadar dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum üstüne alıyorum oluyor o yüzden önce psikoloji tabi bence bu

Merhaba kızlar dünkü menümü yazayım
16.01.2023 menüm
Sabah
İki dilim ekmek
Peynir ve zeytin
Çay

Öğle
Et köfte
Salata
Ayran
Bir dilim ekmek

Akşam
Bir tabak etli nohut yemeği
Bir tabak basmati pirinç pilavı
Yoğurt

Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 8335 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia kelebek19 kelebek19 @Willemijn-

Screenshot_20230116_220707_Huawei Health.webp

Yiyordum ama 3 gün ye 4 gün yeme düzeni kurdum bugün pasta börek mi yedim ertesi gün sebze yemeği biraz yürüyüş hareket hemen sabitliyirdum hafta 1 tartilmak şart hergun tartilmiyordum haftalık ya 100 Gr artı ya 100 Gr eksi gelerek korudum ama en püf noktası akşam yememeye devam etmek gün içinde ye pasta yiyeceksen ama akşamın 11 12 değil zamanla öyle bir oturuyor ki sistem çok güzel oluyor diyet bitti hadi gomeyim şunu demezsek mide küçülmüş kaliyor porsiyonlarda küçük oluyor doğal olarak
Anladim çözüm yine akşam ögunlerinde benim hatam hep burdan oldu aksam çayin yanina mutlaka biseyler tukettim oyle ki o gec saatlerde yaptigim yeme aliskanligi benim mutlulugum olmustu.Biraz da çocukluktan kalma aliskanlik.Dun mesela bitki cayi iciyorum oyle aradim ki biseyler leblebi yiyecektim nerdeyse

Benim midem çok şiş karnımı görseniz beş aylık hamile gibiyim iki gündür ne yesem anında şişlik oluyor ve rahatsız oluyorum sonucum henüz çıkmadı ciksada tedavimi olup rahatlasam Elhan Elhan ım sen nasılsın senin sonucun çıktımı
İnşallah iyi çıkar kolayca tedavi olursun kuzum🙏😘🖤❤️

Ah ah ablacım insan elinden gitmeyince anlamıyor işte🙄 eşimde kızdı arabada yarısını bıraksaydın ben getirirdim diye
Bende çok hor kullandım, herşeye yetişmeye çalıştım, bak şimdi hepsini bıraktım, aman kuzum herşeyin başı sağlık 😘

Anladim çözüm yine akşam ögunlerinde benim hatam hep burdan oldu aksam çayin yanina mutlaka biseyler tukettim oyle ki o gec saatlerde yaptigim yeme aliskanligi benim mutlulugum olmustu.Biraz da çocukluktan kalma aliskanlik.Dun mesela bitki cayi iciyorum oyle aradim ki biseyler leblebi yiyecektim nerdeyse
Kesinlikle akşam 6 7 den sonra birşeyler yemek kilonun başlıca sebebi gün içinde hareket ediyorsun yürüyorsun ev temizliği bulaşık ütü çocuk bakıyoruz yada bir işte calisyoruz yani hareket var ama yiyip yatmak yağ depolarına mal almak gibi direk yağ deposuna yüklüyoruz yediğimiz bu yüzden akşam misafirlik o bu gibi arada olabilir ama bunu alışkanlık haline getirmek geçmişe dönüş oluyor korumada şekil bende görüldüğü gibi

17.01.2023 Menü:

9:00 filtre kahve

12:00 2 yumurta ile menemen, 2 tb ekmegi, 3 serit peynir, salatalik domates, 1 tk salca

16:15 kahve ile 1 avuc jelibon, 2 kare bitter (ogluma uydum)

18.00 1 kepce tarhana corbasi, 5 dilim kadar beyti kebabi, Salata

20:30 yesilcay

30 dk leslie
8.267 Adim
49414D37-95C4-46AF-965E-B4A1E024D227.webp
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
2 lt Su

Back
X