- 16 Aralık 2019
- 21.234
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.875
- 598
- 32
Teşekkürler kaptanım bugünkü adımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kaptanım bugünkü adımı
Teşekkürler kaptanım bugünkü adımıkaramel Latte ye adıyorum
o beni aramasa kalkıp 10.000 adım yapmazdım
❤
Kız aşırı açım vala ya daha fazla saldırmadigima sukrettimAslında öğlen ve akşam yeseydin sadece aradakiler olmasaydı daha güzel olurdu çünkü çok şeker ağırlıklı olmuş, hurma da çok tatlı
Hoşbuldum kaptanım bir kaçak olarak geri geldim ama iradesiz ve artıda bir kaçak..Afiyet olsun canim
Hosgeldin canim
Afiyet olsun canim![]()
Hoşgeldin canımHoşbuldum kaptanım bir kaçak olarak geri geldim ama iradesiz ve artıda bir kaçak..
Olsun canim yeniden birlikte kilo veririzHoşbuldum kaptanım bir kaçak olarak geri geldim ama iradesiz ve artıda bir kaçak..
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimKizlar kusura bakmayin ilk kez bu kadar bildirim okuyamadim. Uyku sersemiyim. Basim da agridi. Menumu yazip ckiyorim Adim 4.338 ama foto cekecek halim de yok. Bosver puani
Bu gece giremem muhtemelen. OptumEki Görüntüle 3193167
Büyük bi zevkti benim içinTeşekkürler kaptanım bugünkü adımıkaramel Latte ye adıyorum
o beni aramasa kalkıp 10.000 adım yapmazdım
Ne demek benim için büyük bi zevkti
Sag ol zipzipim. Tam ciktim,aklima etiket geldi. Sarjim bitti,giremedim geri.senden hemen vldrm gelince baktmAfiyet olsun canim![]()
Kizlar kusura bakmayin ilk kez bu kadar bildirim okuyamadim. Uyku sersemiyim. Basim da agridi. Menumu yazip ckiyorim Adim 4.338 ama foto cekecek halim de yok. Bosver puani
Bu gece giremem muhtemelen. OptumEki Görüntüle 3193167
Olsun canimSag ol zipzipim. Tam ciktim,aklima etiket geldi. Sarjim bitti,giremedim geri.senden hemen vldrm gelince baktm
Sen istedim ozaman 200 ipsiz ziplama olsun bence makul bir ceza misirlari yakmana yardimci olacaktirPnrrr-12 kaptanım saat 20.30 da dayanamadım bir bardak kadar patlamış mısır yedim.Cezamı bekliyorum.
![]()
PonçiğimBüyük bi zevkti benim için![]()