- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım seni mavi takımdan transfer ettim hoşgeldin bundan sonra menülerine benide etiketle olurmuKırmızı takimda miyim?
Tamam![]()
Bi an kormadim değilCumaya kadar verdin verdin
Kâbusun olurum geceleri uyutmam seni
Travman olurum her yediğin lokmani sayar boğazında düğümlenirim.
Rahat ol kuzum bunlar olmayacak elbette. Stres yapma hedefine odaklan beyaz leylakım. Tabi ki vereceksin![]()
Afiyet olsun Saracim. Güzel menü.Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak süt
Bir orta boy muz
Öğle
Bir tabak kıymalı patates oturtması
Bir kase mercimek çorbası
Salata
Ara
Bir tane cennet hurması kurusu
İki tane ceviz
Akşam
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu dereotlu salatalıklı kabak
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ve 6075 adım
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Eki Görüntüle 3217420
Teşekkür ederim canım kaptanımAfiyet olsun Saracim. Güzel menü.![]()
Peki madem hadi bir büyük bardakla su içelim.Bi an kormadim değilya senin sopani severim birinin dürtmesi lazim sorun degil
Arada bir rendeler cacık yaparım kuzum. Yarın yeşil mercimek düşünüyorum sen napacanKızlar bu arada bugün ilk defa kabağı pişirmeden yoğurda ekledim salatalıkla beraber dereotuyla harika oldu ve çok tok tuttu
Yarın ki menüyü düşünmedim canım ama sabah kahvaltısı için yulaflı fit tost düşünüyorumArada bir rendeler cacık yaparım kuzum. Yarın yeşil mercimek düşünüyorum sen napacan![]()
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak süt
Bir orta boy muz
Öğle
Bir tabak kıymalı patates oturtması
Bir kase mercimek çorbası
Salata
Ara
Bir tane cennet hurması kurusu
İki tane ceviz
Akşam
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu dereotlu salatalıklı kabak
Su 3 litre spor yarım saat yürüyüş ve 6075 adım
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Eki Görüntüle 3217420
Afiyet olsun, ben de bi kere yapmistimYarın ki menüyü düşünmedim canım ama sabah kahvaltısı için yulaflı fit tost düşünüyorum
Sağol canımsınİyiyim çok şükür. Kilo alıp sonra onun verme zevkiyle yaşayıp gidiyoruz.İnşallah hedefine ulaşırsın sen de
iyi ki geldin
![]()
Olur renkler girince araya kafam karıştı,Evet canım seni mavi takımdan transfer ettim hoşgeldin bundan sonra menülerine benide etiketle olurmu![]()
6000 adım atıyoruzKizlar son dakikaya kadar sadece 2 adım eksik, o da şöyle, saat 00:00 dahil eklemedi. Tabiki de 2 adım attım..Sayilsin mi 8.000 , üzgünüm
20 dak bolgesel sanki ama emin olamadim, gunah olmasin, onu saymiyorum, bilin diye soyledim..
Zipzip-
Cordelia
sara_28
13 MART
8.000 DEN 2 ADIM EKSİK
Eki Görüntüle 3217452