- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Pınarcim menülerini takipteyim.Afiyet olsun canim evet muzlu da sahane oluyor
Allah yardimciniz olsun canim cok zor
Sagol kaptanim
Yok canim malesef bulamadm onu ya![]()
Afiyet olsun kaptanım.
Bethim yasak veya sınırlı gıdalarıni belirle. Makarna, patates özellikle az tercih ettiğin besinler olsun. Kilo vermek istiyorsan vücudun için bu fedakarlığı yapmak zorundasın canim. Afiyet olsun.
Kardelencim çiğkofteyi persembe günü yemeseydin keşke müthiş ödem yapıyor ertesi gün artı veya sabit gelmekten başka bir şeye yaramıyor. Dikkatli ol kuzum.
Hoş geldin mutlu annecim.Hayırlı geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli
1-1.5 aydır nerdeyse aktif olamadım buralarda enerji bulamadım kendimde hala da çok ışık yok belki ama biraz olmak istiyorum yeniden kabul ederseniz yeniden bi ucundan tutmak isterim diyet olaylarının![]()
Günaydın boziş.Günaydin kizlar
Günaydın kaptanım. Hepimizin hayrına güzel bir gün olsun.Günaydın kızlar herkese sağlıklı enerjik ve bol kilo vermeli bir gün diliyorum![]()
Eksi eksidir -400 candır.
Maşallah
İnşallah ablam, mayısta en fazla 60 olmalıyım. Hedefime büyük inançla gidiyorum. Gerçekten çabalıyorum. Spora yüklenmem lazım sanırım biraz.Eksi eksidir -400 candır.
Vücut bazen direnç gösterebiliyor sen endişelenme o aç gezdigin zamanların mükâfatını bu süreçte mutlaka göreceksin.![]()
harika eksi çok tebrik ederim.
muhteşemsin, tebrik ederim canım
Güzel menu kaptanim
Tam zayiflama menüsü
Günaydin kaptanim. İnsaallah.İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Günaydin canim ElifimIyi geceler![]()
![]()