- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Teşekkür ederim ablacim iyiyim sen nasilsinNe haber kuzum nasılsın iyimisin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ablacim iyiyim sen nasilsinNe haber kuzum nasılsın iyimisin![]()
Sag ol Allaha sukur. Darisi basina cordisimVavvv 5 Lee harika
Amin
Muhteşem
Harikasın kaptanım
Kırmızı kaptan göründü.Harikasın
Muhteşem canım
Tamam canım
Harika muhteşem Tebrikler canım.![]()
Sag ol zipzipimEline emeğine sağlık kaptanim
Tebrik ederim @sara_28
Masterfite ekledim
Güzel eksi tebrik ederim canim
Eksin cok Güzel tebrik ederim kaptanim ❤
Gecmis olsun canim kendin icin mi gittin kızın mi hasta
Eksinde cok guzel tebrik ederim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Hayirli cumalar canim bu hafta boyle kabul edelim haftaya fotoğrafli paylaşım yaparsin ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Benim icin sorun yok canimAra öğün hazirlamistim, onu yerim birazdan. Bu hafta kalori hesaplamiyorum. İcimden gelmiyor. Bazen de foto aticam.
Zipzip- saat belirtmesem oluyor dimi? Cunku biliyosun cocuklardan yeme saatlerim cok duzensiz. Kalori hesapladigimda zaten saatlere gerek yoktu ama simdi kalori hesapsiz. Olur sanirim
![]()
Sag ol dostumBenim icin sorun yok canim
Ben de yazmıyorumSag ol dostumCordelia ya sormuyum cunku bana sakasina takilabilir
arada kaynatiyim dedim. Bi senedir saat belirtmiyorum nerdeyse cordis. Kendine gel
![]()
Teşekkür ederim canım kaptanımTebrik ediyorum kaptanım harikasın![]()
Yolculugumuz nere kaptanim? Çantamı hazırlayım mi
Ben hazırladım. Yönetim hapse atcak galiba. Konu dışı yazdım bdv deYolculugumuz nere kaptanim? Çantamı hazırlayım mi![]()
Zamanla zayıf hissedeceğiz endişelenmeHala şişman hissediyorum![]()
Neden nasıl niçinBen hazırladım. Yönetim hapse atcak galiba. Konu dışı yazdım bdv de![]()
Katkin için teşekkür ederim canımTeşekkür ederim kaptanımyazmayı unutmuşum masterfitte olmak istiyorum
Teşekkür ederim kaptanım, çok güzel bir haftaydiemeğine sağlık
Eline emeğine sağlık canım
Tebrik ederim kızlar çok güzel eksiler![]()
Yettim kaptanım
Sen kal çıtırım kaptanla biz bir yolculuğa çıkabilirizYolculugumuz nere kaptanim? Çantamı hazırlayım mi![]()
Benim zati hazır kapıda bekliyor,koğuşumda hazırBen hazırladım. Yönetim hapse atcak galiba. Konu dışı yazdım bdv de![]()
Ahhh ahhh sorma çıtırım goy goy ettik kaptanımlaNeden nasıl niçin![]()
Geçmiş mesajlarıma bak kuzumNeden nasıl niçin![]()