- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varimKimse yok mu ulen yine
Benimde 499 adimim var yürüyüşe gidecegim 3 gibiCanim zipzipim tesekkur ederiz, motive kaynagimizben bugun daha sifir ama disari cikinca 4 binlik olup gelirim
nitelikli adim
30 dk bolgeselim cepte
![]()
Tamamdir kaptanim@DombiliKus
sara_28
@Poldelya
@ilknur84
@Kinoalihatun
Elhan
@Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
@60kiloyum
@Meryem1306
G Goklerce
@Jasminium84
@aypare ackerman
@menekse_kokusu
@kackaloribu
@Willemijn-
Kızlar bugün adim yarışı başlıyor ve en az 6000 adım atıyoruz
Adım bildirimlerinizi örnekteki gibi yazarak @Poldelya kaptanimizi etiketlemeyi unutmayın ❤❤
18 Mart Cumartesi
499 adım
@Poldelya
Kolay gelsin. Ben de esimi bekliyorum, oglumu disari cikardi, gelsin, uyutup cikayimBen varimoglani uyutmaya calisiyorm misafirler gelmeden
![]()
Aynen benim de 2 bucuk civarini bulabilirBenimde 499 adimim var yürüyüşe gidecegim 3 gibi![]()
Harikasın vallahi, böyle detoks şeylerini ben yapamıyorum sanki ya
Selam insaallahSelam kızlar, dün akşam misafir vardı o yüzden gece geç girdim, bu aksam da biz arkadaşa gidiyoruz, dikkat etmeye çalışacağım inşallah![]()
İnşallah canım
Inşallah canımm beraber ulaşacağız hedeflerimize❤
Tamamdır kaptanım@DombiliKus
sara_28
@Poldelya
@ilknur84
@Kinoalihatun
Elhan
@Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
@60kiloyum
@Meryem1306
G Goklerce
@Jasminium84
@aypare ackerman
@menekse_kokusu
@kackaloribu
@Willemijn-
Adım bildirimlerinizi örnekteki gibi yazarak @Poldelya kaptanimizi etiketlemeyi unutmayın ❤❤
18 Mart Cumartesi
499 adım
@Poldelya
Canım bu kadar yüklenme kendine,unut o çikolatayı yediğimi ve aynı yerden devam et diyetine, pişmanlık duyma, canım gerçekten çikolata istediğinde biraz ye, isteği bastirayim diye başka şeyler yediğinde daha çok kalori almış oluyorsunMaalesef cikolata yedim,cok sinirlendim kendime. Hurma da yemistim,yoksa cikolataya sinir olmaZdim. yogurtla karabugday granola da yedim,kessjn diye,ustune hurma, olmayinca cikolata... Tarcinli sut vb,o isler oyle kolay olmuyo. Aksami hafif gecirmem lazim. Haftaya iyi baslamistin boza, kendine gel. Sakın sacmalamahalledicem Allahın izniyle
![]()
Bi paket yiyecegime az yemis oldum ama daha iyi bence.Canım bu kadar yüklenme kendine,unut o çikolatayı yediğimi ve aynı yerden devam et diyetine, pişmanlık duyma, canım gerçekten çikolata istediğinde biraz ye, isteği bastirayim diye başka şeyler yediğinde daha çok kalori almış oluyorsun
Elma, salatalık , maydanoz, kefir canım, yulaf ve keten tohumu koymadım.Afiyet olsun kaptanim
Ooo afiyet olsun bu hangi shake![]()
Haftada iki gün kahvaltıyı bu şekilde yapma kararı aldım canım.Harikasın vallahi, böyle detoks şeylerini ben yapamıyorum sanki ya![]()
Hızlı koşan at gibi olmayim daaynen öyle canım. en önemli şey motivasyon ve devamlılıkhep birlikte bunu başaracağız
anladım canım. aman olma zaten dikkat et. şişmanların ortak derdi
kolay gelsin canım. ben de şimdi kahve içiyorum
Elhan ım çok hızlı geliyon gibi
pembiş polar ceketini sevsinler
![]()
Tarifini Atar misin ,denerim belkiHaftada iki gün kahvaltıyı bu şekilde yapma kararı aldım canım.Dene belki seversin.
Tamam kaptanim 7500 adım şimdilik10000 tamamlasam daha iyi@DombiliKus
sara_28
@Poldelya
@ilknur84
@Kinoalihatun
Elhan
@Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
@60kiloyum
@Meryem1306
G Goklerce
@Jasminium84
@aypare ackerman
@menekse_kokusu
@kackaloribu
@Willemijn-
18 Mart Cumartesi