- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüşe gittim ama istedigim kadar yuruyemedim yagmur başladı
Aksam yemegini ne zaman yiyeceksinÇok açıııııım
Kolay gelsin kaptanim ❤Selam kızlar. Eve şimdi girdim, daha geç olmadan hemen evi süpüreyim. Sonra ben ve motivasyon konuşmalarım sizlerle olacak![]()
1.Tarif: Yarım salatalık, on dal maydanoz, soyulmuş çekirdeği alınmış yarım limon, yarım yeşil elma, bir bardak kefir( su da olabilir) bzzzzzt yapıyoruz.Tarifini Atar misin ,denerim belki![]()
Selam kızlar. Eve şimdi girdim, daha geç olmadan hemen evi süpüreyim. Sonra ben ve motivasyon konuşmalarım sizlerle olacak![]()
Soguk bayağı. Marketlerde dolastim genelde. Dun de burada bayagi yagdi ben yuruyusteyken. 7.444 lük olup geldim ben de şükür. İyi adim atmissin. Ben evden cikarken sıfırlayip yurudum.Yürüyüşe gittim ama istedigim kadar yuruyemedim yagmur başladı
6200 adimdayim simdi
Balkon konuşması bekliyoruz kaptanimSelam kızlar. Eve şimdi girdim, daha geç olmadan hemen evi süpüreyim. Sonra ben ve motivasyon konuşmalarım sizlerle olacak![]()
Ben sahsen bilmiyorum ama 1 saati bulur gibi. Esim hazirliyo suanAksam yemegini ne zaman yiyeceksin![]()
Selam sen fairy misinBalkon konuşması bekliyoruz kaptanim
Son mesajin buraya, buymus persembeCanım Fezocum eskisinden kat kat iyi ol inşallah seni seviyorum![]()
Son mesajin dün, buymuş.Evet canım doğrugüzel eksi tebrik ederim
Ne cektik su direnc kilolardan, 2-3 kiloda haftalarca takilmistim.ellerine sağlık kaptanım
canımmm hoşgeldinn
tebrikler kuzum
teşekkürler canım
teşekkürler kaptanım
sağol kaptanım
tebrikler kuzum
ben 64 bandını bir kıramadım, 64 zaten ben direnç kilomdur bu hafta kırarım diyordum çünkü salı günü de 64,2 çıkmıştım ama yine olmadı![]()
Selam sen fairy misinbulasik deterjani mi
![]()