- 13 Mart 2011
- 346
- 1.386
- 313
Ben 2 yıldır takıldım gitmiyorNe cektik su direnc kilolardan, 2-3 kiloda haftalarca takilmistim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 yıldır takıldım gitmiyorNe cektik su direnc kilolardan, 2-3 kiloda haftalarca takilmistim.
Harikasın kaptanımHallederiz
sara_28
Cordelia
Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan
S Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
@60kiloyum
@Meryem1306
@Goklerce
@Jasminium84
@aypare ackerman
@menekse_kokusu
@kackaloribu
@Willemijn-
Kızlar bugün adim yarışı başlıyor ve en az 6000 adım atıyoruz
Adım bildirimlerinizi örnekteki gibi yazarakCordelia kaptanimizi etiketlemeyi unutmayın ❤❤
18 Mart Cumartesi
499 adım
Cordelia
Canım kaptanım bu hafta sıkı tut beni bol fırça bol destek rica ediyorum.Buyrunuz misler gibi kahvaltılık tarifi;
-2 yk yulaf kepeği (yulaf ezmesini inceltirseniz de olur)
-1 yumurta
-kıvam verecek kadar süt
-içine ne arzu ederseniz (ben 25 gr kaşar koydum)
Kaşara rağmen 255 kalori ve elim kadar. Mümkünse yanında bol yeşillik alalım, barsaklarımızı mutlu edelim
Eki Görüntüle 3219779
Çay iç kahve ic. Mavi takimdaysan baklava göndereyim,Çok açıııııım
Len deme broooKimse yok mu ulen yine
Yiyormuydun yoksa kaptanım da seni çıtır çıtır yer karışmamayyyy ben şokkkhiç beklemiyordum
tamam canım
çok fena yakalandım![]()
Giderrr merak etme neler gitti bir bilsenBen 2 yıldır takıldım gitmiyor
Sağol canım moral oluyorGiderrr merak etme neler gitti bir bilsen
Kızılcık sopasını aldım geldim. İyi dinle sözlü yapacağım bakCanım kaptanım bu hafta sıkı tut beni bol fırça bol destek rica ediyorum.![]()
İstikrarlı bir şekilde, başladigimiz bu işi bitireceğiz kaptanım.sara_28
Cordelia
Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan S Suskunkardelen
Pnrrr-12 ve
Faunaa
Cumartesini bitirdik bile, takvimden bir günü daha kopartıp attık. Ne yaptıysak kendimize yaptık. Youtube da benim gibi sürekli zayıflayanların hikayelerini izleyenler varsa bilirsiniz neredeyse hepsi şunu söylüyor ‘ben yaptıysam herkes yapabilir!’. Kadınız biz, bugüne kadar sabrettiğiniz, ortaya iradenizi koyduğunuz, sabrınızı sonuna kadar zorlamak zorunda kaldığınız, bazen hiç istemeseniz de katlandığınız durumları düşünün. Aileniz için, çocuğunuz için, eşiniz için hatta kayınlarınız vesilesiyle maruz kaldığınız ve baş ettiğiniz bunca şey varken kendinize bu şefkati gösteremeyecek misiniz? Ha gayret. İpin ucunu yakalarsak bir daha bırakmayacak kadar akıllandığımızı varsayıyorum. Ama o zamana kadar istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz şart. Ben hepimize güveniyorum, lütfen sizde kendinize güvenin![]()
Yes yes yesİstikrarlı bir şekilde, başladigimiz bu işi bitireceğiz kaptanım.![]()
Bu motivasyona yakışır menü ve spor olur mu bilmemsara_28
Cordelia
Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan S Suskunkardelen
Pnrrr-12 ve
Faunaa
Cumartesini bitirdik bile, takvimden bir günü daha kopartıp attık. Ne yaptıysak kendimize yaptık. Youtube da benim gibi sürekli zayıflayanların hikayelerini izleyenler varsa bilirsiniz neredeyse hepsi şunu söylüyor ‘ben yaptıysam herkes yapabilir!’. Kadınız biz, bugüne kadar sabrettiğiniz, ortaya iradenizi koyduğunuz, sabrınızı sonuna kadar zorlamak zorunda kaldığınız, bazen hiç istemeseniz de katlandığınız durumları düşünün. Aileniz için, çocuğunuz için, eşiniz için hatta kayınlarınız vesilesiyle maruz kaldığınız ve baş ettiğiniz bunca şey varken kendinize bu şefkati gösteremeyecek misiniz? Ha gayret. İpin ucunu yakalarsak bir daha bırakmayacak kadar akıllandığımızı varsayıyorum. Ama o zamana kadar istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmemiz şart. Ben hepimize güveniyorum, lütfen sizde kendinize güvenin![]()
Yeni nickin hayırlı olsun canım. Afiyet olsunBu motivasyona yakışır menü ve spor olur mu bilmem
18Mart Cumartesi
Sabah:2bardak Yeşilçay,
1haslanmis yumurta
1parca peynir
5zeytin
Maydonoz
Ara:1elma,2ceviz
Akşam:1 kase mercimek çorbası
10000 adım
30dk eliptik bisiklet
Zipzip- ,
Cordelia ,
Hallederiz
Kolay sor. Elektrik yoktu çok çalışmadımKızılcık sopasını aldım geldim. İyi dinle sözlü yapacağım bak![]()
Anlayamadım canım