- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani?Evi boşayabiliyor muyuz ya? Ben hayatımda bu kadar nankör bişey görmedim![]()
Guzel adım atmissin ben yürüyüşe gidecektim gidemedim artik evde 10.000 yapmaya çalışacağım13.790
![]()
Sağ ol, yuruyuste yapabildim ben de. Yaparsin ya evde 10.000 müzikle falan.Guzel adım atmissin ben yürüyüşe gidecektim gidemedim artik evde 10.000 yapmaya çalışacağım
Al benden o kadar yeni oturdum daha 6000 adimim var eliptik yapmadimEvi boşayabiliyor muyuz ya? Ben hayatımda bu kadar nankör bişey görmedim![]()
Teşekkürler kaptanımIyi pazarlar canim kolay gelsin![]()
Teşekkür ederimAyy diyorum kim ki.hayirli olsun ladyim![]()
maalesef o boşanmıyor canım. temizlik ve düzenleme her zaman gerekli. bir döngü o...Evi boşayabiliyor muyuz ya? Ben hayatımda bu kadar nankör bişey görmedim![]()
Mutfakta dolapları silerken aklımdan şu geçti bak; ‘ulan çocuk olmasa varya… halıyı kafadan kaldırırım zaten. Tabak çanaktan da kurtulurum. Alırım şu eve kullan at tabak, çatal, kaşık bardak, kirlenince gönder geri dönüşüme… yemekleride konserveden al, at mikrodalgaya ısınsın. Salata yapmaya ne gerek var, onun da yıkanmışları satılıyor artık’. Bence güzel düşünce ama aile evinde biraz garip kaçabilirmaalesef o boşanmıyor canım. temizlik ve düzenleme her zaman gerekli. bir döngü o...
Yaptığın olduğu gibi kalsa yine sorun yok. Mutfak dolaplarını sildikten sonra lavaboda iş yaparken su damlamasın diye maymuna döndüm. Haftanın 1 gününü kafadan harcadım bak, sabah 10.30 da başladım, saat 6 oldu. Ömrümün 50 yılını haftada 1 gün 7,5 saat temizlik yaparak (haftanın 6 günü yapılanı saymazsak) geçirirsem, tam 2 yılım asla bıraktığın gibi kalmayacak bir düzeni sağlamaya çalışmakla geçiyorAl benden o kadar yeni oturdum daha 6000 adimim var eliptik yapmadim
Ev işleri çok uğraştırıyor ya, şaka yaptım canımNasil yani?
4213Zipzip- dostum n'aptın? Kaç adım. Ben bu sefer evde de devam ediyorum, 17 ye yaklastim. 18-19 da dururum tahminim.
Eline saglik. Hadi bismillahHallederiz
60kiloyum
Kaptanlarim yarın bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyorum
Hallederiz
sara_28
Cordelia
Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan
S Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
60kiloyum
M Meryem1306
G Goklerce
Jasminium84
aypare ackerman
menekse_kokusu
kackaloribu
@Willemijn-
Ben de diyorum, bosanmasiyla ilgili olamaz herhalde, ustunden gecti zamanEv işleri çok uğraştırıyor ya, şaka yaptım canım![]()
Ay Allah seni4213
Yarista yokum diye rahatim sanırım![]()
Aslinda asıl sebep sogugu bahane etmem oldu dışarı yürüyüşe gitsem en az 6000 adim olurduAy Allah seniöyle oluyor cidden.
valla iyiki hatırlattın yoksa ben yarın normal yazar geçerdimHallederiz
60kiloyum
Kaptanlarim yarın bildirimlerinizi özel mesajla fotoğraflı ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 e kadar bekliyorum
Hallederiz
sara_28
Cordelia
Ladygreenlimo
Kinoalihatun
Elhan
S Suskunkardelen
Pnrrr-12
Faunaa
60kiloyum
M Meryem1306