- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır kaptanımTamam yarın detayları konuşuruz inşallah böyle geçer Ramazan![]()
Nasılsın kaptanımOoo kimler gelmiş. Günaydın beybim![]()
Ağrısız sizisiz geçsin canım.Günaydınlar hanımlar bugün diş randevum saat 2'de ona gidecem dikişler alınacak bugün
Günaydın canım çok şükür iyiyim. Sen nasılsın yıldızımGünaydın hayırlı sabahlar
Nasılsın kaptanım![]()
minik ergen oAaa benim kızım 4 yaşında, aynı şeyleri söylüyor saçları kıvırcık düz olamaz mıymış, adını değiştiremezmiymis çünkü çok kötüymüş, artık tatlı değilim sadece güzelim diyor, dedesi ve babaannesi bebekken daha çok seviyormus onu vs vs....ne bu şimdi ergenlik mi![]()
çok zor canım ya ellerinin altındaki hamur, çocuğun kişiliği, güzel şekillendirmek de batırmak da bizim elimizdeGercekten öyle kizmak cocugu yalan söylemeye itiyor bi komsum ogluna sürekli kiziyor sesi de geliyor gün icinde belki en az 7-8 kere bagriyodur ama normal bi bagirma degl yani. Cocuk cok yalan söyluyor yani gözünle gördügüm seye bile yapmadm diyor bazen ama bence annesindne korkusuna yine kizicak diye, gercekten üzücü. Cocuk yetistirmek gercekten en zor iş
Günaydın ablacim gecmis olsunGünaydınlar hanımlar bugün diş randevum saat 2'de ona gidecem dikişler alınacak bugün
Günaydın canim❤Günaydın kızlarr
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim❤Günaydin kizlar![]()
Günaydın canim afiyet olsun❤Günaydın hayırlı sabahlar kızlar çocuklar okula götürüldü şimdi bir kahve molası️
![]()
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Nasılsın kaptanım![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar ❤![]()
Afiyet olsun canim ❤20 Mart Pazartesi
13.00
Kaşarlı sandviç
15.00
1 avuç leblebi
3 adet tulumba tatlısı
20.00
1 kase salata
Su: 2 lt
Adim: 8088
Eki Görüntüle 3221317
Cordelia
60kiloyum
Zipzip-
Afiyet olsun canim❤
İyiyim kaptanım. Rutinlere dönmeye çalışıyorum. Diyet nasıl gidiyor. Yaklaştın mı hedef kilona?Günaydın canım çok şükür iyiyim. Sen nasılsın yıldızım![]()
sağol kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Selam kızlar ramazanda bende dönmek istiyorum buraya deprem vs psikolojimi çok bozdular dağıldık iyice kaç kiloyum onu bile bilmiyorum iki aydır tartilmadim ve şehirden uzak müstakil bir evde kalıyor um artık şehire uzak olduğu için tam buğday ekmekte elime zar zor geçecek anlaşılan ben yinede diyete girmek istiyorum gerekirse ekmeği tam keserim