- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Günaydın canim kullandığın tarayıcı değiştir o zaman bir sorun yaşamazsınGünaydın kızlar. Telefonumda sıkıntı var, bütün mesajları düzgünce okuyamadım bile. Bir de her bildirime tıkladığımda reklam geliyor, virüs gibi kalıyor ekranımda
Bütün takımımı, kilo veren, gayret gösteren, emek harcayan herkesi kutluyorum. İş güç arasında elimden geldiğince burda olmaya çalıştım, umarım herkesi memnun edebilmişimdirMartın bitmesine az kaldı, bahar kapıda… montları, hırkaları, kalın sweetleri, kazakları çıkarmaya hazırlayın kendinizi. Ben gençlik zamanlarında psikoloğa giderken bana çok güzel bir yöntem önermişti, uzun zamandır benimde rafa kaldırdığım bir yöntem. ‘Eline bir kalem ve kağıt al ve sayfayı ikiye böl. Bir bölümüne seni mutlu eden şeyleri, diğerine mutsuz eden şeyleri yaz.’ yazıp götürmüştüm ve memnuniyetsiz şekilde vermiştim. Bakmamıştı bile, hiç okumadı. ‘O kadar yazdım bir işe yaramadı sanırım’ demiştim. ‘Yoo… Ben, kendini ne kadar tanıdığın konusunda gözlem yapmak isterken senin de kendini hatırlamanı istedim.’ demişti. ‘İsteseydim sorabilirdim ama cevapların kendini ispatlamak için verilmişte olabilirdi, ben soruları senin kendine sormanı ve dürüstçe cevaplamanı istedim.’ demişti. Canım benim ya…
Bende aynı şeyi size tavsiye ediyorum. Elinize bir kağıt alın lütfen, sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyleri yazın. Allah cümlemize uzun ömür versin ama lütfen, vaktimiz varken, sağlığımız yerindeyken ve bir şansımızın daha olmadığını bile bile çözümü elimizde olan şeyler için kırılmayalım, üzülmeyelim. İğneyi size, çuvaldızı kendime batırıyorum. Ben, beni mutlu edecek şeylerin peşinden koşmazsam bir başkasından bu özveriyi bekleyemem. En büyük şefkati kendimize gösteriyoruz tamam mı?![]()
Yazin için de teşekkür ederiz ❤❤