- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canimMerhaba kızlar.. bugün çok yoğun geçti dünde öyle dün erkenden sızıp kalmışım akşam yürüyüşümü yapamadım genelde iftardan sonra yürüş yapıyorum
geçmiş olsun canımSelam kızlar, yenice çayımı alıp oturdum, tam iftar yakın slaata yaparken elimi feci kestimhala kaniyor sıkıca sardım o yüzden çok zor yaptım işlerimi, resmen parmağımın üst tarafı gitti ya
ne kadar zormuş hiç işlerimi rahat yapamadim
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim❤
Amin canimSanırım herkes iftarını yapıp yattı,
Ben de oğluma yumurta pişirdim, ekmeğini kızartıp yattım, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, bana bu sene nasip olmadı![]()
Selam kız, az once foto koymustum, kacirdin![]()
ne görüntüsü anlamadım?????
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten öyle böyle acımadı yaOf of, geçmiş olsun canım, ne zonklamıştır![]()
Amin canım, üzülme seneye tutarsın sağlığın olsun daSanırım herkes iftarını yapıp yattı,
Ben de oğluma yumurta pişirdim, ekmeğini kızartıp yattım, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, bana bu sene nasip olmadı![]()
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
teşekkürler kaptanım![]()
İftara yakın yapıyoruz canımSelam kizlar cuma bildirimlerini kaçta yapiyorsunuz Oruç tutanlar iftara yakın mi tartiliyor?
evetSelam kizlar cuma bildirimlerini kaçta yapiyorsunuz Oruç tutanlar iftara yakın mi tartiliyor?
geçmiş olsun canım. migren kötüSelam kızlar bugün dhaa yeni girdim sayfaya, bugün iftar öncesi öyle bir basım ağrımaya başladı ki migren bu mu bilmiyorum, iftar yapamadım mide bulantısından, ilaç içip yattm şimdi biraz kendime geldim birşeyler yiyeceğim, kendime kızıyorum resmen hergun birşey cikiyor sanki,
Çok teşekkür ederim canım, gerçekten öyle böyle acımadı yahele bugün pansuman yaparken öleceğim sandım resmen
Amin canım, üzülme seneye tutarsın sağlığın olsun da
Çok teşekkür ederim canım
İftara yakın yapıyoruz canım
Tesekkurler kizlar
Bi dahakine insaallahAfiyet olsun canim❤
Günaydın canim❤
Afiyet olsun canim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim fotoyu göremedim
Afiyet olsun canim❤
Bence deBenım boyumda 163 , demek 60 kiloyken böyle güzelmiş vücudum![]()
Benim fotomne görüntüsü anlamadım?????
Evet canim iftara yakin ya da evde musaitsen sahurdan yaklasik 12 saat sonra tartıliyoruzSelam kizlar cuma bildirimlerini kaçta yapiyorsunuz Oruç tutanlar iftara yakın mi tartiliyor?
Gecmis olsun canimSelam kızlar bugün dhaa yeni girdim sayfaya, bugün iftar öncesi öyle bir basım ağrımaya başladı ki migren bu mu bilmiyorum, iftar yapamadım mide bulantısından, ilaç içip yattm şimdi biraz kendime geldim birşeyler yiyeceğim, kendime kızıyorum resmen hergun birşey cikiyor sanki,
Afiyet olsun kaptanim ❤Kinoalihatun
Zipzip-
29 Mart 2023
sahur 04.45
sucuklu kaşarlı dukan tost
3 zeytin, 2 ceviz
söğüş salata
iftar menüm;
ev yapımı gözleme
1 kepçe çorba
kıymalı kabak yemeği
1 servis kaşığı makarna