- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır kaptaniçem. başlıyorum inşalalh. senin vesilenle uzun zamandır yapmadığım spora da başlıcam inşallahHedef60kgolmak M Meryem1306 @60kiloyum @Mavikus_
Deenniizz
Mavi canlarım hafta sonu özgür olup yediklerimizi abartabiliyoruz,hele de davet varsa malum. Spor yaparsak gün içinde, porsiyon kontrolünü daha rahat yapıyoruz.
Soruyorum size gerçekten zayıflamak istiyor musunuz?Bu hayatta kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şeyin sağlıklı bir beden olduğunu eminim biliyorsunuz.Soruma cevabınız evetse iftar öncesi kime hangi spor uygunsa 15 dk yapar mısınız lütfen?
15 dk, 24 saatin içinde kendiniz için eminim 15 dk biz vardır.15 dk biz yoksa eğer diz probleminiz yoksa ipsiz ip atlayın.Saymaniza gerek yok,nabziniz hızlandım,kendinizi zorlandığımız an 15 sn ara verip tekrar zorlayın. 3 set olacak şekilde yaparsanız çok sevinirim.
Menülerimiz nacizane kontrol etmek isterim eğer musadeniz olursa?İstemem diyen yazabilir
Bir de ben de dahil olmak üzere su dakikadan sonra yediklerimizin fotosunu çekip atsak nasıl olur?
Bazen yediklerimiz sağlıklı olsa bile porsiyon kontrolü saglayamadigimiz için amacımıza ulaşamıyoruz.
Hadi su kisirdonguyu kırıp bu hafta kendi rekomuzu kıralım ve verebileceğimiz en iyi kiloyu verelim canlarım![]()
burdayım canım. yeni geldim eve. iftar davetindeydik. başlıyorum ben de inşallah
İyi geceler Hanımlar
Sahur:2yumurtadan omlet
2biber
2bardak çay
Aksam:5kasik kavurma
5kasik bezelye
Salata
1tane soğuk baklava
Akşama misafirlikyeydim
6000 adım
30 dk. eliptip bisiklet
İyi geceler herkese iki günlük menümü yazacağım
7 Nisan sahur
Bir domates
İftar bir tabak patlıcan kebap
Bir kase cacık
iki buçuk litre su
Bir saat yürüyüş
8 nisan
Sahur
iftardan kalan patlıcan kebabi gömdüm
İftar
Bur tabak etli nohut yemeği
Bir kase cacık
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir buçuk litre su
Bur saat yürüyüş
S SuskunkardelenZipzip-
Cordelia
Ne kusuru canim biliyorsunuz sistemi yaptığınız iyi olmuş takimlar kurulmuşTeşekkür ederim kaptanımdenk gelmişken zaman kaybetmeden yapalım dedik Elif'im kusura bakma
![]()
Eline saglik canim evde yapman daha iyi en azindan icinde ne var ne yok biliyorsun ölçülü yedikten sonra eritirsinyok canım fit değil bu seferadet öncesiyim ya canım tatlı istedi. ama bu sefer fit kesmeyecekti. baklava baktım bugün. günlükler öğleden sonra gelecekmiş. bekleyemezdim. doğru düzgünler dünya para zaten. dur dedim kaç zamandır istiridye tatlısı canım istiyordu. hiç yapmadım daha önce. çok yorgundum ama eve gelince de üşenmedim yaptım.
tadım iftardan sonra![]()
Hadi bakalim insallah canim pazartesi bekliyoruzZıpzıpım pztsi inşallah. Bugün ödem atıcı hap aldım![]()
Afiyet olsun canim❤S SuskunkardelenZipzip-
08 Nisan 2023
sahur 04.45
maydanozlu iki peynirli omlet
7 zeytin, 2 ceviz
domates, salatalık
iftar 19.50
soğanlı döner dürüm
3 çiğ köfte+ marul
domates
1 bardak ayran
2 istiridye tatlısı
1 kupa filtre kahve
sahurdan yatana kadar 2 lt ye yakın su
Afiyet olsun canim❤İyi akşamlar kızlar
İftar
3 dilim rosto köfte, 5 6 hurma
1 kutu meyve suyu
Az önce 2 3 parça top çikolata yedim
Su yatana kadar 1.5lt
Jasminium84
Afiyet olsun canim❤Zipzip- S Suskunkardelen
Cordelia
7 nisan cuma
Sabah 3 hurma
Aksam
1 kase sehriye corbasi
4 tane kofte
Biraz patates
1tane zuber
3 tane tulumba
2 litre su
Afiyet olsun canim adim fotoğrafini atabilir misinZipzip- S Suskunkardelen
Cordelia
8 nisan cumartesi
Kahvalti
3 hurma
9 tane yesil zeytin
Ara
Yarim muz
4 5 kasik yogurt
Tarcin
Aksam
4 kasik pirinc pilavi
4 kasik tavuk.sote
Salata
Ayran
1 tane zuber
2 hurma
2 litre su
Kaptanim ben bilekligi takmayi unutmusum aksam 5 te taktim adimim az maalesef yarin telafi ederim insallah
Adim 2400
Afiyet olsun canim❤Selamm
7 Nisan Cuma
9.30 1 tb tost 7 zeytin salatalık havuç
11.30 1 elma
14.00 1 Patatesli yumurta kahve yeşillik
16.00 5 çilek
19.30 7-8 adet çıtır tavuk 4yk pilav Salata 1 hurma 1 sb kola 1 dilim pasta
Su 2 litre
8 Nisan cumartesi
10.30 2 parça pişi 2kk peynir 3 zeytin Yeşillik
13.30 5 çilek
15.00 7-8yk makarna 3 çatal patates
19.30 2 kepçe çorba Salata
Su 2 litre
Zipzip-
Jasminium84
Adım 8164
Cordelia
Afiyet olsun canim❤8 Nisan 2023
İftar
Mercimek çorbası
1 tane lahmacun
Kibrit kutusu kadar helva
Avuç içi kadar tiramisu
1 bitki çayı
2 litre su
Zipzip-
Jasminium84
Menülerini kötüde olsa yaz canim takimlar icin önemli cuma gunu menu avantaj ödülü olarak yüzde 1 ekliyoruzkuzucum S Suskunkardelen ben menümü yarından itibaren yazayım. bugün yazını geç gördüm. takımlar da kurulmamıştı son baktığımda. motivasyonum bozulsun istemiyorum. yarın yazmaya başlarım. ama sporu yatmadan yapıcam inşallah![]()
Afiyet olsun canim❤İyi geceler Hanımlar
Sahur:2yumurtadan omlet
2biber
2bardak çay
Aksam:5kasik kavurma
5kasik bezelye
Salata
1tane soğuk baklava
Akşama misafirlikyeydim
6000 adım
30 dk. eliptip bisiklet
Afiyet olsun canim❤İyi geceler herkese iki günlük menümü yazacağım
7 Nisan sahur
Bir domates
Bir kase cacık
iki buçuk litre su
Bir saat yürüyüş
8 nisan
Sahur
İftar
Bir kase cacık
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir buçuk litre su
Bur saat yürüyüş
S SuskunkardelenZipzip-
Cordelia
En az 1 kilo hedefliyorum bu hafta canım inşallahOo iddialıyız desene
Tamamdır canım benim sen bu yeni daha iyi tanırsın![]()
adım yerine spot yapamıyor muyuz canım. yeyüşe çıkamam. eliptic bisikletim var evde. onu yapabilirim diye düşündümMenülerini kötüde olsa yaz canim takimlar icin önemli cuma gunu menu avantaj ödülü olarak yüzde 1 ekliyoruz
Birde cumartesiden baslayarak carsambada dahil 5 gun boyunca 6000 adim atiyoruz![]()
Spor olarak sayamiyoruz ama evde adimlayabilirsin cogumuz o şekilde tamamliyoruzadım yerine spot yapamıyor muyuz canım. yeyüşe çıkamam. eliptic bisikletim var evde. onu yapabilirim diye düşündüm
Afiyet olsun canim gecmis olsun08.04.23
Sahur
1 yufka ile tost, haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 TK tahin pekmez domates,salatalık
İftar
1 kepçe mercimek çorbası,4 YK kuru patlican kavurması, 2 YK pilav, 1 dilim pide
1 hurma, 8 çilek,1 kare çikolata
Şu,1.5 lt
Bugün adimim ve spor yok regl olacağım sanırım bacaklarimda ağrı var
Zipzip-
Jasminium84
Evet fazla gaza gelmişim o antamamdır kaptaniçem. başlıyorum inşalalh. senin vesilenle uzun zamandır yapmadığım spora da başlıcam inşallahama tabakları çekmek yerine yazsak daha iyi olur bence malum görünce insanların canı çekebilir bi de ramazan
burdayım canım. yeni geldim eve. iftar davetindeydik. başlıyorum ben de inşallah
Canım saatin varsa adimsayan yeterli.Spor olarak yazmazsin adım olarak yazarsın, ben de Leslie yapıyorum 30 dk onu yazmayip adım olarak yazıyorum.Telefon da sayıyor ama onunla spor zor malumkuzucum S Suskunkardelen ben menümü yarından itibaren yazayım. bugün yazını geç gördüm. takımlar da kurulmamıştı son baktığımda. motivasyonum bozulsun istemiyorum. yarın yazmaya başlarım. ama sporu yatmadan yapıcam inşallah![]()
Afiyet olsun canım,gün boyunca yanmıştır oİyi geceler herkese iki günlük menümü yazacağım
7 Nisan sahur
Bir domates
Bir kase cacık
iki buçuk litre su
Bir saat yürüyüş
8 nisan
Sahur
İftar
Bir kase cacık