- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Teşekkür ediyorum kaptanımAfiyet olsun kaptanım
Maşallah
Senin için hangisi uygun olacaksa canım,sen bilirsin.Gonul isterdi elbet birlikte devam edebilmeyi ama nasip.Umarim gönlünce olur senin için surec![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum kaptanımAfiyet olsun kaptanım
Maşallah
Senin için hangisi uygun olacaksa canım,sen bilirsin.Gonul isterdi elbet birlikte devam edebilmeyi ama nasip.Umarim gönlünce olur senin için surec![]()
çoluk çocuk uğraşıyoruz canım. yemek yapıcam şimdi. sen nasılsınGün ortasından selam canlarNerdeymis benim mavi çıtır kızların
@Meryem1306
60kiloyum @Mavikus_
Deenniizz
Nasılsınız bakalım,ne yapar ne edersiniz![]()
tatlıcı seniiiZipzip- S Suskunkardelen canım kaptanlığın için teşekkür ediyorum
Ben yarıştan çekiliyorum,serbest şekilde istediğim gün toplu menü atmaya devam edicem sayfalarımda.
Kilo verme açısından da strese girmiyorum bu şekilde
Yine buralardayım Allah'a emanet olun![]()
Teşekkür ederim canımTeşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım
Şifa olsun canım ❤❤
Tesekkurlerrr
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Allah şifa versin
Ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım ❤
![]()
Selam canim kolay gelsinSelam kızlar nasılsınız, şimdi geldim işten yemek yapmaya koyuldum, siz neler yapıyorsunuz
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim![]()
Aynı be yaçoluk çocuk uğraşıyoruz canım. yemek yapıcam şimdi. sen nasılsın
Hoşgeldin , kolay gelsin canımSelam kızlar nasılsınız, şimdi geldim işten yemek yapmaya koyuldum, siz neler yapıyorsunuz
Pazar deli baş ağrısı vardı p tesi hafifledi. Bugün iyiyim ama açım çok.,İdeal kilomuza İnip ölçülü yemeye devam diyorum ben hala
Benim deşimdi nasılsın canım?
Afiyet olsun canım
Oruç tutarken sahurda içiyordum , sabah uykusu ziyan sonraaz kaldı canım inşallah az daha sabır
Mesajın son kısmını görmesem kalpten gidiyordum be yaafiyet olsun canım,dengeleyecegine dair inancım tam
Bak ne güzel dengelemissin de,süpersintebrik ederim canım
O zaman lahana ya da kabak cornasiyla ödem atmaya calis bu hafta canım.İnsallah regldendir direnç daha zor![]()
Ben de yemek yapıyorum kolay gelsin canımSelam kızlar nasılsınız, şimdi geldim işten yemek yapmaya koyuldum, siz neler yapıyorsunuz
Kaç çocuğun var canım?Teşekkür ederim canım
Aynı be yakolay gelsin canım
ben son birkaç gündür hiç oturmuyordum,bugün pilim bitti size mesajı atıp uyudumilla çocuklardan biri uyandırır diyordum ama mucize gibi hiçbiri de uyandirmayinca uykumu almış oldum
Hoşgeldin , kolay gelsin canımAh biz kadınlar,durup dinlenmeye vakit yok
çokça öpüyorum
Çok teşekkür ederim canım, daha yeni çayımı aldım ve oturdum, yoruldum bayaSelam canim kolay gelsin![]()
Aynen öyle ya, şimdi oturdum çay içiyorum, o kadar yoruldum ki basım çatlıyor ağrıdanTeşekkür ederim canım
Aynı be yakolay gelsin canım
ben son birkaç gündür hiç oturmuyordum,bugün pilim bitti size mesajı atıp uyudumilla çocuklardan biri uyandırır diyordum ama mucize gibi hiçbiri de uyandirmayinca uykumu almış oldum
Hoşgeldin , kolay gelsin canımAh biz kadınlar,durup dinlenmeye vakit yok
çokça öpüyorum
Sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin canım, çok teşekkür ederimBen de yemek yapıyorum kolay gelsin canım![]()
kuzum çekilme ne gerek var. bu haftayı tamamla. strese girecek birşey yok. bak ben de tatlı yiyorum iftradan sonra. böyle böyle kararı bulucaz.Zipzip- S Suskunkardelen canım kaptanlığın için teşekkür ediyorum
Ben yarıştan çekiliyorum,serbest şekilde istediğim gün toplu menü atmaya devam edicem sayfalarımda.
Kilo verme açısından da strese girmiyorum bu şekilde
Yine buralardayım Allah'a emanet olun![]()
Migrenin var mı canım?Pazar deli baş ağrısı vardı p tesi hafifledi. Bugün iyiyim ama açım çok.,![]()
Kaç çocuğun var canım?
Allah kabul etsiniyi akşamlar kızlarrrçok yorgunum aslında ve çok acıktım. iftara 2-3 dk kaldı.
İşte bu,maşallahHerkese iyi akşamlar hayırlı iftarlar
Bugün de bozmadım çok şükür![]()
Ne kadar da doğru
Afiyet olsun canim❤S SuskunkardelenZipzip-
11 Nisan 2023
sahur 04.00
peynirli omlet
5 zeytin, 11 badem
domates ve biber
iftar 19.55
1 servis kaşığı etli sebze yemeği
4 küçük parça karnıbahar kızartması