Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi süre dinlenmek istediZipzip nereye gitti ?
Çok yoğundum ve çok yedim
Çok güzel haberElif' ten haber yok kuzum. Pastelfit' in kisti tedavi ile yok olmuş. Bu haberi vereyim.![]()
Evet akşam yemeğini o şekilde planladımLimonicim akşamı çorba veya salatayla gecirirsen kahvaltıyı telafi edersin. Su yeterli olmaz tatlım.![]()
Biizim kizlar ne iceceklerini bilir kirmizi kaptanim . Hastaym biraz kaptanim birde ikizlerle tekim esimin isi vardi ugrayamiyorum cokBu mesajı okuyan kırmızı kızlar evdeki en büyük bardağı yudumlayarak su içerse çok sevinirim.
Mavişler bol ballı su tercih edebilir.
Mavikus_ kaptanım napiyorsun
![]()
Çok severimm yaparım genelde bunudaEvde çocuklar kendilerine tost istediğinde biz de kendimize alternatif tost yapabiliriz. Evde kabak , patates varsa ohhh hadi rendeyi alalım elimize
Eki Görüntüle 3246960
Maviş kızlar siz sucuklu , bol kaşarli tam tahıllı ekmekle yapabilirsiniz.@Mavikus_
![]()
Bu mesajı okuyan kırmızı kızlar evdeki en büyük bardağı yudumlayarak su içerse çok sevinirim.
Mavişler bol ballı su tercih edebilir.
Mavikus_ kaptanım napiyorsun
![]()
bencede canim ev isi en buyuk spor kolay gelsin .salata fikri cok guzel mis izgara tavuk vs olabilir belkiGünaydın canım kaptanım
şimdi miisssss gibi bir kahve yapıp işe girişeceğim, en şahane spor bana
Sonra da bakalım ilk öğünümü ne zaman yapacağım
Semizoğlu salatalıklı bir salata yapacağım yanına ne yaparım şu an bilemedim
Aynısı bendede var heheheheh benimki yarıladı bile
Kaç aylıklarBiizim kizlar ne iceceklerini bilir kirmizi kaptanim . Hastaym biraz kaptanim birde ikizlerle tekim esimin isi vardi ugrayamiyorum cok![]()
İki ceviz tercih ederdim ben..tatlım orada bitki çayı içme imkanın varsa yanında icebilirsin.Çok acuktım öğle yemeğine daha 2 saat var ara öğün yapıyım bari sizce çok mu ? Eki Görüntüle 3247107 @ElhanZipzip-
Geçmiş olsun canımBiizim kizlar ne iceceklerini bilir kirmizi kaptanim . Hastaym biraz kaptanim birde ikizlerle tekim esimin isi vardi ugrayamiyorum cok![]()
Öyle yaptımİki ceviz tercih ederdim ben..tatlım orada bitki çayı içme imkanın varsa yanında icebilirsin.