- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.913
- 548
Yok artıkkBen bi ara sadece çorap, don, tozbezi ve lif hariç herşeyi ütülüyordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkkBen bi ara sadece çorap, don, tozbezi ve lif hariç herşeyi ütülüyordum![]()
Yok aclıktan bayılırım benim tansiyon hep düşükNedeenn tadıda çok yumuşak
Valla ne yapsınlar ömrumu yemekle mesguller hızlarına ben artık yetişemiyor umBende seni cok ozledimm yaaaaa oyy napem kosusturmaktan kızçe durmuyo ayaklandı iyice hersey ağzuna atıyo en zor zamanlarındayım vallahii totom yer gormuyo pilim biteyyysne napin ikizler nasıll
Ozaman tuzlu ayran senin dostundur yanından ekdik etme bu yolda hem yağ yakar hem tok tutar müthiş bi arkadaştur sanaYok aclıktan bayılırım benim tansiyon hep düşük
Sağol canım benimHayırlı olsun canımPazartesi bir an önce gelsin
![]()
Yaaa yerimm onları bennnValla ne yapsınlar ömrumu yemekle mesguller hızlarına ben artık yetişemiyor um![]()
Ben 29Ya nerdeyse hepinizin bebişleri var yaşlar kaç sizin merak ettim
ben birgün bişey ütülemek için çıkardım ütüyü. Oğlum 12 yaşında aaaa anne bizim ütümüz mü varmış dediBen yapmıyorum işte sadece giyicemiz haydeee
ben birgün bişey ütülemek için çıkardım ütüyü. Oğlum 12 yaşında aaaa anne bizim ütümüz mü varmış dedi![]()
Çok yoğun geçiyor günüm. Bahcede işler başladı sabahtan beri eğil kalk derken yoruldum baya
hahahhaben birgün bişey ütülemek için çıkardım ütüyü. Oğlum 12 yaşında aaaa anne bizim ütümüz mü varmış dedi![]()
Afiyet olsun canım13 Mayıs cumartesi menüm
10.30 mantarlı 2 yumurtalı omlet 1 dilim tbe 1kk peynir 7 zeytin salatalık domates yeşillik
13.30 1 hurma yarım elma 2 erik 1 sütlü kahve
15.00 4 ızgara köfte 1 dilim tbe köz Salata 1 sb ayran
18.30 2 ızgara köfte Salata
19.00 1 nescafe 1 elma 10 fındık 1 hurma
2 litre su
Zipzip-
Elhan
Cordelia
6318 adım
En sevdiğim soruYa nerdeyse hepinizin bebişleri var yaşlar kaç sizin merak ettim
Kolay gelsin menekşe kokulum.Çok yoğun geçiyor günüm. Bahcede işler başladı sabahtan beri eğil kalk derken yoruldum bayacok şükür kacamaksiz bir gün oldu.. birazdan menü yazarım
En sevdiğim yaş bende o yaşlarda hissediyorum kendimiEn sevdiğim soru
27 yaşındayımtatlim
Ben de çok seviyorum toprakla uğraşmayı, üretmeyi... çıplak ayak basmadim toprak hala ıslak ve soğuk biraz..Kolay gelsin menekşe kokulum.
Çok severim toprak üzerinde yapılan işleri. Yorulması da ayrı keyifli toprağa yalın ayak bol bol bastın mi![]()
32Ya nerdeyse hepinizin bebişleri var yaşlar kaç sizin merak ettim