Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle deme yarın düzene sokar daha hafif ama tok tutan bişeyler yerdin bolda sıvı tüketirsen dengelenmiş olurBayagi bir surdu alintilari cevaplamam . Bende dunku menumu yazayim bastan soyleyeyim iyi baslayip kotu biten bir menu maalesef![]()
Oyle yapmaya calistim canimÖyle deme yarın düzene sokar daha hafif ama tok tutan bişeyler yerdin bolda sıvı tüketirsen dengelenmiş olur![]()
Bazen öyle oluyor malesef..Bayagi bir surdu alintilari cevaplamam . Bende dunku menumu yazayim bastan soyleyeyim iyi baslayip kotu biten bir menu maalesef![]()
Sen naptın be kuşum bu bu nassı bi menüüü süper tebrik ediyorum seni
Insallah canim kurban bayrami icin hedefim 60 kilo olmak insallah ulasabilirimBazen öyle oluyor malesef..Yine de motivasyonumuzu kaybetmeyelim her giden gram kârdır diyelim
![]()
Eğer eksiyle başlarsam bu haftaya valla korkun benden çookk dişli bi rakip var karşınızda mavi takım![]()
Benim de ama bir eksi bir artı derken ulaşmam ne kadar sürer bilemiyorumInsallah canim kurban bayrami icin hedefim 60 kilo olmak insallah ulasabilirim![]()
4 ayda 10 kilo verdim bende bir hafta verip bir hafta alip. benimki biraz gercekci degil gibi ama hayirlisiBenim de ama bir eksi bir artı derken ulaşmam ne kadar sürer bilemiyorum![]()
Ama adımını güzel attın baya baya yakmıştır kalorileri17 mayis carsamba menu
Sabah
1 kabak ve havucdan yogurtlu kabak tarator
1 dilim beyaz peynir
Biraz kuruyemis
Oglen
Dondurma disari cikinca dayanamadim.
Aksam
1 tabak manti corbasi bizim burada manti corba seklinde de yapiliyor (ic anadolu)
2 tane lavas cig kofte burasi resmen psikolojik yemek.
2 litre su
8269 adim
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Ben de 4 ayda 7 kg verdim.. Bebeğim 2 aylık olduktan sonra dikkat etme sürecim başladı. Emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamam zaten4 ayda 10 kilo verdim bende bir hafta verip bir hafta alip. benimki biraz gercekci degil gibi ama hayirlisi![]()
Hmm 1000-1200 grSeni en az ne kadar eksi mutlu eder peki![]()
Hadi inşallahHmm 1000-1200 gr
Okadar eksilmez daha henüz bünye yakmaya başlamadı çok yavaş hissediyorum ama bir iki haftaya düzene girerHadi inşallah